"Хрътките" по bTV Action с участието на BelchoHristov.Com

„Хрътките“ е авторско предаване с водещ Валентина Войкова. Тръгва по bTV Action на 22 януари – още със старта на канала. Можете да го гледате всяка събота и неделя от 20 до 21 часа.

„Хрътките“ е провокативно разследващо предаване с риалити репортажи и злободневни коментари. Подготвя го екип от млади и утвърдени репортери с опит в журналистическите разследвания.

„Хрътките“ е очите на зрителите там, където има измама, несправедливост и корупция. Много се залага и на обратната връзка със зрителите и техните сигнали и видеоматериали. В ролята на „хрътка“ може да влезе всеки един, а екипът ще тръгне по следите на всяка история.

Ето защо аз приех поканата на екипа, за да разкажа за:

  • митовете около диетите
  • рискът от прилагане на разпространени „безплатни диети“ в онлайн пространството

Както и:

  • рискът от незнанието на българина изобщо

Най-голямо внимание, в края на моето 30 минутно интервю аз заложих над:

  • парадокса здравеопазване
  • парадокса мания

Слушам, поне аз, как се тръби за здравеопазване! Забележете, опазване на здравето, а същевременно говорим и за болници и болни. Пак го прочетете – БОЛНИЦИ. Момент! Къде са „здравниците“, къде са болниците? Трябва ли да говорим за болнеопазване (опазване на болните) или ще говорим за здравеопазване (опазване на здравите)? Вие преценете, но през цялото интервю аз говорих за здравеопазване, за инвестиция в здраве, за инвестиция в знания – най-големите ни активи. Е, ще гледате ли? Този уик енд, в bTv Action.

За точният час и дата на излъчване, ще ви предупредя изрично, както за участието ми в „Хрътките“ по bTV Action, така и за участието ми в „Жените“ по БНТ, с Марта Вачкова, където темата на предаването е „Фитнес за бременни“. Очаквайте включване. Само в блогът за фитнес – BelchoHristov.Com.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив