fbpx

AMINO NRG SX-7 – MUSCLETECH

AMINO NRG SX-7 – MUSCLETECH

Amino NRG от серията на Msucletech SX-7 Revolution е чисто нов продукт, който предлага усъвършенствана, двуфазна технология ActivSpherе, която доставя на вашите клетки пълни клинични дози от ключови съставки за мускулен растеж, сила и производителност.

Amino NRGSX-7 Revolution във всяка доза доставя клинично дозиран бетаин и двуфазен кофеин за повишена енергия, безкомпромисна мощност и по-експлозивни тренировки!

Amino NRG SX-7 Revolution притежава мощно съотношение 8:1:1 на BCAA`s, доставящо клинично валидирана доза от 4 грама L-левцин от три иновационни източника – инстантиран L-левцин, Leucine Activsphere™ и PepForm ® левцин пептиди. Тези нови форми на левцин работят синергично за мощни анаболни ефекти! Дозата от 4 грама левцин не само помага да се активира активирането на mTOR – изгаряне на протеиновия синтез – но тази точна доза е показана в клинично проучване, което помага на субектите да увеличат максималната си 5-повторения максимум с повече от 40%!

Докато най-новите и най-велики стимуланти идват и излизат, кофеинът без съмнение е ефективен и легитимен усилвател на производителността. Дните на обикновения кофеин обаче са изчезнали! Amino NRG SX-7 Revolution доставя двуфазна комбинация от незабавен кофеин плюс кофеин със забавено освобождаване за мощен тласък на енергия, фокус и интензивност!

Amino NRG SX-7 Revolution е най-престижният амплификационен амино + енергиен продукт с пълна формула, пълна с клинични дози от най-модерните, мощни мускулни съставки! Приемайте винаги преди натоварвания и спорт по 1 доза от продукта, за да усетите ефекта на една истинска тренировка. 

ОСНОВНИ И ВОДЕЩИ СЪСТАВКИ (КОМПОНЕНТИ НА БЛЕНДАТА)

ЯПОНСКО РАЙЗИН ДЪРВО (ЕКСТРАКТ ПЛОД)
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- изчиства кръвта от кето тела
- ускорява обмянатата на вещества
- блокирва натрупването на мазнини
Авторско виждане на Белчо Христов.
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
  • ефективно средство с липидната пероксидация

  • понижаване на кръвното налягане

ДУРИАН (ЕКСТРАКТ ПЛОД)
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- драстично подобрява храносмилането
- ускорява обмяната на вещества
- елиминира холестерола в кръвта
- оптимизира мастната обмяна
Авторско виждане на Белчо Христов
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
  • екстракта от дуриан подобрява мастния профил
  • екстракта от дуриан намалява способността на организма да отлага мазнини
  • екстракта от дуруан подобрява обмяната на вещества и подтиска апетита

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Приемайте винаги преди натоварвания и спорт (30 мин преди старта на всяко занимание) по 1 доза от продукта Amino NRG SX-7.

Бестселъри на Muscletech до тук:

Съчетайте продукта с диета и фитнес програма:

Обратно към раздел “Добавки”.
Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив