Viber: +359 898 87 16 37

Foligan D8 – Anagen Research

Foligan D8 – Anagen Research

Описание на Foligan D8

Foligan D8 eфективно спира изтъняването и загубата на коса. Блокира синтеза на DHT (хормон, отговорен за косопада) с уникална 8% Trichogen® формула. Засилва притока на кръв към областта на скалпа. Подпомага растежа на нова коса, използвайки растителни съставки.

Foligan D8 формула помага да спре изтъняването и загубата на коса чрез използване на своята уникална съставка Trichogen®, за която е доказано, че подобрява състоянието на косата. Съществува DHT хормон (дихидро тестостерон-хормон), който причинява загуба на коса и неговото синтезиране в организма намалява значително при употребата на този продукт. Съставката, която прави Foligan D8 толкова ефективен:

– Trichogen® е растителен комплекс от съставки, включващ: екстракт от корен на Panax Ginseng, аргинин, Acetyl тирозин, Arctium Majus Root Extract, хидролизиран соев протеин, Цинков глюконат, ниацинамид, биотин, Salvia Sclarea Extract, Cinnamomumb Zeylanicum Extract, Ginko Biloba Extract и Kigelia Africana екстракт. Тези съставки помагат за регулиране на клетъчното хранене, стимулират биосинтезата на протеини за укрепване на космения фоликул, контролира производството на себум, както и намаляват щетите, причинени от DHT.

– Panax Ginseng Root Extract: Panax Ginseng е бил използван в традиционната китайска медицина в продължение на хиляди години, за да подпомогне при лечението на широк спектър от заболявания. Panax Ginseng Root Extract съдържа витамини, етерично масло, флавоноиди и пептиди, които ефективно стимулират растежа на нова коса.

– Аргининът: аргининът е полу-есенциална аминокиселина, която се превръща в азотен оксид, който води до разширяване на кръвоносните съдове. По този начин се увеличава притока на кръв към областта на скалпа и стимулира растежа на косата.

– Acetyl тирозин: аминокиселина, която помага за укрепване клетките на кожата и стимулира растежа на косата. Acetyl Тирозин е също важен инхибитор срещу DHT.

– Arctium Majus Root Extract: подобрява кръвообращението, забавя косопада и стимулира растежа на здрава коса, Arctium Majus Root Extract също така регулира дейността на мастните жлези, която помага за успокояване на зоната на скалпа.

– Хидролизираният соев протеин: соевият протеин, който е бил разбит на по-малки единици за по-ефективно усвояване, прониква във косъм и всеки кичур коса да подпомогне укрепването и овлажняването.

– Цинков глюконат: недостигът на цинк може да засили начупването на косата. Без цинк и други свързани минерали, косъма изтънява и се начупва, както забавя и растежа си. Ползите от приемане на цинк за косата са: насърчаване на клетъчното размножаване, растеж на тъканите и ремонт на насчупените тъкани. Той също така поддържа жлезите към космените фоликули секретиращи, като по този начин намалява шансовете на косъма за падане.

– Ниацинамид: ниацинамид увеличава циркулацията на кръв в скалпа и стимулира растежа на косата.

– Биотин: Основен компонент в производството на нова коса. Биотин е от съществено значение не само за растежа на нова коса, но също така играе важна роля в цялостното здраве на кожата и ноктите.

Начин на употреба на Foligan D8

Напръскайте в косата 1-2 пъти дневно. Масажирайте скалпа за оптимални резултати.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив