Foligan D8 – Anagen Research

foligan_d8_anagen_reseacrh

Описание на Foligan D8

Foligan D8 eфективно спира изтъняването и загубата на коса. Блокира синтеза на DHT (хормон, отговорен за косопада) с уникална 8% Trichogen® формула. Засилва притока на кръв към областта на скалпа. Подпомага растежа на нова коса, използвайки растителни съставки.

Foligan D8 формула помага да спре изтъняването и загубата на коса чрез използване на своята уникална съставка Trichogen®, за която е доказано, че подобрява състоянието на косата. Съществува DHT хормон (дихидро тестостерон-хормон), който причинява загуба на коса и неговото синтезиране в организма намалява значително при употребата на този продукт. Съставката, която прави Foligan D8 толкова ефективен:

– Trichogen® е растителен комплекс от съставки, включващ: екстракт от корен на Panax Ginseng, аргинин, Acetyl тирозин, Arctium Majus Root Extract, хидролизиран соев протеин, Цинков глюконат, ниацинамид, биотин, Salvia Sclarea Extract, Cinnamomumb Zeylanicum Extract, Ginko Biloba Extract и Kigelia Africana екстракт. Тези съставки помагат за регулиране на клетъчното хранене, стимулират биосинтезата на протеини за укрепване на космения фоликул, контролира производството на себум, както и намаляват щетите, причинени от DHT.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

– Panax Ginseng Root Extract: Panax Ginseng е бил използван в традиционната китайска медицина в продължение на хиляди години, за да подпомогне при лечението на широк спектър от заболявания. Panax Ginseng Root Extract съдържа витамини, етерично масло, флавоноиди и пептиди, които ефективно стимулират растежа на нова коса.

– Аргининът: аргининът е полу-есенциална аминокиселина, която се превръща в азотен оксид, който води до разширяване на кръвоносните съдове. По този начин се увеличава притока на кръв към областта на скалпа и стимулира растежа на косата.

– Acetyl тирозин: аминокиселина, която помага за укрепване клетките на кожата и стимулира растежа на косата. Acetyl Тирозин е също важен инхибитор срещу DHT.

– Arctium Majus Root Extract: подобрява кръвообращението, забавя косопада и стимулира растежа на здрава коса, Arctium Majus Root Extract също така регулира дейността на мастните жлези, която помага за успокояване на зоната на скалпа.

– Хидролизираният соев протеин: соевият протеин, който е бил разбит на по-малки единици за по-ефективно усвояване, прониква във косъм и всеки кичур коса да подпомогне укрепването и овлажняването.

– Цинков глюконат: недостигът на цинк може да засили начупването на косата. Без цинк и други свързани минерали, косъма изтънява и се начупва, както забавя и растежа си. Ползите от приемане на цинк за косата са: насърчаване на клетъчното размножаване, растеж на тъканите и ремонт на насчупените тъкани. Той също така поддържа жлезите към космените фоликули секретиращи, като по този начин намалява шансовете на косъма за падане.

– Ниацинамид: ниацинамид увеличава циркулацията на кръв в скалпа и стимулира растежа на косата.

– Биотин: Основен компонент в производството на нова коса. Биотин е от съществено значение не само за растежа на нова коса, но също така играе важна роля в цялостното здраве на кожата и ноктите.

Начин на употреба на Foligan D8

Напръскайте в косата 1-2 пъти дневно. Масажирайте скалпа за оптимални резултати.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Кросоувър (кейбълкрос) с кабели на машина – фитнес упражнения за гърди

Кросоувър машина за гърди: техника на изпълнение Крос-оувър е машина за гръдната мускулатура и не само. Но тук ще се...