Уелнес продукти Anagen Research

anagen_research

Anagen Research е селектирана компания, за този онлайн магазин. Продуктовата гама на фирмата е не толкова голяма, колкото страхотно “изпипана” – всеки продукт е плод на многогодишни изследвания.

Компанията Anagen Research се фокусира върху производството на хранителни добавки и продукти срещу косопада, оплешивяването, включително и срещу посивяването и депигментирането на косъма. като цяло, смело можем да заключим, че това е и козметична и модерна фирма, удовлетворяваща търсенето и потребностите, породени от съществувал проблем – косопада.

selected_brand_anagen_research

Проблемът с оплешивяването и при мъже и жени става все по-осезаем. Причините за това са многопластови:

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:
  • липса на пълноценни съставки във съвременната храна

  • лошо състояние на въздуха, лъчението или всичко, с което косъма и косата има “допир” в реални условия
 • Повече за генезисът и причините, както и за лечението при косопад и оплешивяване, четете в материала ми на тема “Уелнес и лечение: косопад и оплешивяване” тук. Продуктите на Anagen Research се подобряват и серията от качествени и работещи формули съдържа някои интересни неща:

  top_products_anagen_research

  Топ продукт е този, който има страхотна цена и е лесен за употреба. Такова изключение на правят продуктите на Anagen Research. Техният продукт FOLIGAN 120 CAPS® е лесен за употреба – таблетна форма и достъпен като цена. Обикновено, след няколко седмици употреба на FOLIGAN 120 CAPS® ще забележите по-малко загуба на коса. Нормално е да губите по около 100 косъма на ден, но ще забележите видимо намаляване на косопада след разресване и измиване. С времето косата става по-здрава и силна.

  best_products_anagen_research

  Най-добри продукти на марка Anagen Research се оказват продуктите, съдържащи съставката Minoxidil! Тук е редно да се заяви гласно, че не всички продукти са еднакво качествени и ефективни. Anagen Research е лидер в технологиите за възстановяване на косата и в продуктите на компанията (като например FOLIGAIN N5®) винаги се използват най-новите, първокачествени и изчистени съставки. Това допринася за високата им ефективност и безопасност.

  new_products_anagen_research

  Като най-новите сред продуктите се отличават FOLIGAIN P2® продукта, който е насочен към развитие на вече умъртвени косъмни фоликули.

  Спира косопада и изтъняването на косата. В продуктът се използва 2% миноксидил, и така FOLIGAIN P2® подобрява притока на кръв към областта на скалпа, ефективно се стимулират умъртвените космени фоликули, за да се помогне забавянето или пълното спиране на изтъняването или падането на косата както при мъжете, така и жените.

  Като консултант по хранене, фитнес тренировки и суплементиране, лично аз държа да удоветворявам потребителите и феновете на бранда ми с луксозни, качествени и работещи формули продукти и услуги. В това число, винаги подписвам официални споразумения за представителство и по този начин осигурявам независим и преференциален внос на селектирани продукти, които да допълват моите услуги.

  В моят магазин www.belchohristov.net се намират всички марки и брандове, на които съм представител, в качеството ми на експерт консултант. Именно като такъв, моите партньори предоставят най-ниски цени на продуктите, а аз избирам с които марки желая да работя. На вашето внимание и с тази цел създадох рубриката “Производители и партньори”

  Къде мога да открия породуктите на Anagen Research?

  Тук следете и четете за всички налични продукти на марка Anagen Research.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Белчо Христов

  Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

  Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

  Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

  И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
  BelchoHristov.Net

  E-mail бюлетин?

  Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

  моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

  който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

  Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

  Уелнес и лечение: косопад и оплешивяване

  Преди да разгледам проблемът, наречен косопад (и последствието му - плешивост), нека обърна малко внимание на определението за космена покривка...