Подагралин (билкова комбинация при подагра) – Алин

Подагралин (билкова комбинация при подагра) – Алин

Описание на продукта Подагралин – Алин

Подагралин е български продукт на компанията Алин, създаден по рецептите на Петър Димков. Това е комбинация от натурални продукти (ще ги видите точно кои малко по-долу) за пречистване на кръвта и подтискане производството на пикочна киселина. Подагралин подпомага изхвърлянето на кристалите на пикочната киселина от организма и подтиска производството й.

Подагралин съдържа 7 броя пакетчета в една кутия от по 40 грама всяко. В текстурата от билки ще откриете:

  • Зайча стъпка (Geum urbanum) стрък
  • Полски хвощ (Equisetum arvense) стрък
  • Бял равнец (Achillea Millefoliu) цвят
  • Миризлива теменуга (Viola odorata) цвят
  • Овчарска торбичка (Capsella Bursa Pastoris) стрък и лист
  • Резене (Foemiculum vulgare Mill.) корен
 • Подагралин е предназначен само за възрастни, не за деца! Една опаковка от сместа (280 гр) е достатъчна за 7 дни. Подаграта е упорито заболяване, при което се отлагат уратни кристали в тъканите, вследствие на повишено ниво на пикочната киселина в кръвта. Изявява се с остър артрит.

  Отключващи фактори на подаграта могат да са травма, оперативни намеси, прием на богата на пурини храна, алкохол или редовен прием на медикаменти. Подаграта е болест на целият организъм. Най-сериозното усложнение е хронифициране, което води до инвалидизация и бъбречна недостатъчност. Подагралин прочиства кръвоносната система и подобрява метаболитните процеси.

  Начин на прием на продукта Подагралин – Алин

  Едно пакетче Подагралин от сместа (40 гр) се запарва в 700 мл гореща вода и на тих огън ври около 10 минути. Прецежда се (желателно през марля). Пие се 20 минути преди всяко хранене по 200 мл. Подслажда се с мед и лимон по желание. Пие се до 2 месеца след изчезване на симптомите. Което е една изключително обнадеждаваща новина. За целият цикъл на превенцията са ви необходими 8 опаковки Подагралин.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Публикувано от
  Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

  Архив