Простаталин (билкова комбинация при проблеми с простатата) – Алин

Простаталин (билкова комбинация при проблеми с простатата) – Алин

Билковия комплекс Простаталин предпазва от инфекции на простатата и хронофицирането й. Повлиява възпалителния процес на простатата и възстановява функциите й.

Простаталин способства за отделянето на секрета в каналите на жлезите. Подобрява микроциркулацията и нормализира уринирането. Състав:

  • бял равнец (Achilea millefolium) стрък и цвят
  • полски хвощ (Equisetum arvense) стрък
  • лен (Linum usitatissimum) семе
  • червена хвойна (Liumiperus oxycedrusi) плод

Билковата комбинация е направена по рецептите на Петър Димков. Съдържа смес от сухи билки: 175 грама, или7 пакетчета по 25 грама в 1 брой опаковка.

Начин на употреба: едно пакетче от сместа (25 грама) се запарва с 1 литър гореща вода и на тих огън ври около 10 минути. Прецежда се (желателно през марля). Пие се 3 пъти дневно 20 минути преди хранене по 150 мл. Подслажда се с мед и лимон по желание. Пие се до 2 месеца след изчезване на симптомите.

Поради спецификата на сместа, от едно пакетче се получава отвара за два дни, която се съхранява в хладилника. Една цяла опаковка от сместа е достатъчна за 14 дни. Острият простатит е бактериална инфекция характерна и за младите мъже. Изразява се в повишена температура до 39 градуса, втрисане, болки в гърба, често и болезнено уриниране, мътна урина.

Причини: простуда, измръзване, заседнал начин на живот, констипация, хронични възпаления, полово преносими и урологични заболявания, стрес, системно недоспиване, непълноценно хранене, подтиснат имунитет, вредни навици.

Усложнения: бъбречна недостатъчност, стерилитет, рак на простата. За предпазване е необходимо: закаляване на организма, здравословно хранене, предпазване от стрес, спорт и връщане към природата.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Биолог, диетолог, фитнес консултант и персонален треньор. Суплементарист и създател на идеята BelchoHristov.Com.

Архив