Медия

Последни материали
26 май

Могат ли да са съвместими за ежедневието на работещия човек кардио и фитнес тренировки? Какви трябва да бъдат, за да имате резултати?

18 май

Каква е разликата между интеревално (HIIT) кардио и монотонното? Как да приложитете интервална кардио тренировка или монотонна кардио тренировка на открито?

14 май

Днес, в този епизод на “От нулата” на гости ми е най-титулуваният български културист – Христомир Христов! Разнищихме различни теми, които със сигурност ще ви допаднат!

10 май

Кои фитнес тренировки са по-ефиктивни: тези на открито, при които се тренира на лостове и успоредки или фитнес тренировките в зала са решението? Отговорите тук, в този материал.

05 май

Трябва ли да се притесняваме за тренировъчния процес, ако сме изкарали COVID? И има ли специфика в тренировките, след изкаран COVID?

20 апр.

Сред най-разглежданите гъби е шийтаке. Името произлиза от японската дума ший, използвана за обозначаване на определен сорт кестен (Castanopsis cuspidata) и от думата takeche (гъба). Шийтаке понякога се нарича горска гъба и гъба Шварцвалд. Латинското наименование на шийтаке е Lentinus edodes.

14 апр.

SST (Sarcoplasma Stimulating Training) е методика на тренировки, която има за цел максимална мускулна хипертрофия чрез саркоплазмени механизми, чрез увеличаване на съдържанието на мускулни влакна, в допълнение към течностите и други съединения, които подпомагат обема на мускулните влакна.

27 мар.

В моето чисто ново видео за YouTube ви показвам, как бързо и с евтини продукти можете да приготвите вашата здравословна закуска – палачинка от яйчни белтъци, малко жълтък и овесени ядки с протеинов шоколад;

Архив