Медия

Последни материали
11 авг.

Кверцетинът е натурален екстракт, принадлежащ към семейството на флавоноидите, растителен пигмент, който се намира в различни храни и растения и който привлича голям интерес като хранителна добавка от няколко години. Свойствата на кверцетина го правят истински антиоксидант и противовъзпалителна подкрепа за нашето тяло.

10 авг.

P.H.A.T. или т.нар. силно хипертрофична адаптивна тренировка е методика за обучение, разработена и практикувана от Layne Norton. Тази методология се състои от комбинация от режими на тренировка на пауърлифтъри с тези на бодибилдъри и ще видим какво представялва.

09 авг.

Хипертрофичната специфична тренировка (HST) е метод, който прилага “физиологични принципи” при тренировката с тежести (анаеробната част), което води до мускулна хипертрофия.

09 авг.

Подсилете храносмилането си с храносмилателни ензими! Разберете кои са естествените храносмилателни ензими, къде се намират и преценете дали помощта от конкретна добавка може да се направи разликата между оптималното храносмилане и неприятното натоварване на стомаха.

07 авг.

Сърдечно-съдовите заболявания са причина номер едно в света за тревожност. Затлъстяването, твърде многото прости захари чрез храната, недостатъчната физическа активност, прекомерната употреба на транс мазнини в кухнята и високото ниво на холестерол и триглицериди са основните причини за сърдечно-здравни проблеми.

07 авг.

Витамин D3 и витамин К2 са страхотна двойка, когато става въпрос за работа в синергия за поддържане на костите и артериите здрави. Витамин D вече е много добре познат и оценен, така че нека да опознаем много по-добре неговата съпътстваща съставка – витамин К2: за какво е, къде се намира и как точно действа в тялото?

04 авг.

Гликемичният индекс е инструмент, използван за измерване на скоростта, с която въглехидратната захар навлиза в кръвта. Въглехидратните храни са сладки (бонбони и сладки), но също така всички плодове, зеленчуци, зърнени храни, варива и млечни продукти.

03 авг.

Ще ви разкажа 5 неща, които може да не знаете за ферментиралата папая, която е мощно природно лекарство, което винаги използвам при работа с клиенти.

Архив