Цени на продукти по време на Извънредно положение (COVID-19)

Цени на продукти по време на Извънредно положение (COVID-19)

Здравейте на всички,

във връзка с зачестили спекулации на цени на стоки в страната по време на Извънредно положение, заради установен коронавирус COVID-19, от първа и втора необходимост, в които попадат продукти хранителни добавки с висока антиоксидантна защита, като витамин Ц, витамин Д-3, цинк и др., компанията “Уелнес & Съплемънт Консулт” ЕООД, управляваща и физически и онлайн магазин BelchoHristov.Com ще:

  • запази всички официални крайни цени на продуктите непроменени
  • запази всички официални намаления на цените на продуктите за всички активни клубни членове на компанията непроменени

Аз, Белчо Христов имам социалната и морална отговорност да бъда полезен на обществото със своята своевременност, адекватност и не приемам спекулата, като търговкски похват!

Дори напротив – с моите партньори работим усилено по вносът на новите и полезни за здравето ни витамини и минерали на компанията Yamamoto Nutrition, които следете в секцията “Нови продукти” тук.

За всеки продукт се издава фискален бон. Спазват всички санитарно-хигиенни изисквания, с чийто действия спазвам и закона и разпоредбите на Държавата.

Белчо Христов,

Варна, 18.03.20 година

Базова суплементация:

Базова суплементация:

Иновативна суплементация:

Витаминно-минерална суплементация

Очаквайте:

ЕКСТРАКТ ОТ MAQUI

Maqui е синьо-виолетово зрънце, подобно на боровинка, има тъмна каша и е богато на сок. Нарича се още “боровинка на Патагония”, но в сравнение със самите боровинки, това е най-богатият антиоксидантен плод в света!

Това растение често расте в обезлесени или изгорени райони, където през септември-декември (антарктическата пролет) произвежда бели цветя, от които произлизат тъмнолилави плодове. Тези плодове узряват до януари-февруари и се берат до април. Плодовете на маки традиционно се използват за приготвяне на ферментирала напитка от Mapuche, местните жители на Южна Чили и исторически изглежда, че “мощната” хранителна стойност на тази напитка допринесе за способността на Mapuche да побеждава, първо инките, а по-късно испанците , Днес той се смята за истински “супер плод” благодарение на своите изключителни антиоксидантни свойства, дотолкова, че се смята, че плодовете на Maqui са плодът с най-високата стойност “ORAC” (кислороден радикален абсорбционен капацитет).

Необходимо е да запомним, че за да произвежда енергия, тялото ни изгаря макронутриентите, които поглъщаме: въглехидрати, протеини и мазнини и в този процес се произвежда не само енергия, но и метаболитни отпадъци и свободни радикали. Тези свободни радикали са основните виновници за клетъчното стареене и с замърсяването, тютюнопушенето, стреса, лошите хранителни навици или дори заседналия начин на живот те са склонни да се увеличават в тялото ни, като по този начин ускоряват процесите на стареене.

Ето защо Maqui е опцията пред вас, за друг иновативен натурален продукт, за спраяване с превенцията срещу Коронавирус COVID-19.

SALUBIT

Salubit е е смес от полезни за организма вещества, характеристики на някои червени плодове и други зеленчукови производни с много висока мощност “ORAC” (Oxygen Radical Absorbance Capacity), която е способността да абсорбира кислородните радикали благодарение на витамини, полифеноли, антоцианини , проантоцианидини и биофлавоноиди, които са внедрени за защита и правилно функциониране на нашето тяло, борба с клетъчното стареене.

Още предложения и опции за мощна имунна защита:

ИМУНОСТИМУЛАТОРИ И АНТИОКСИДАНТИ
ОПИСАНИЕ
ОПИСАНИЕ
В непрекъснато развиващия се “анти-стареене” свят той е Resveratrolo на Yamamoto e определен по много начини, например като “еликсир на младостта”, “универсално средство за защита”, “анти-стареене” и т.н., като панацея, която ви позволява да останете млади. Изследването на терапевтичните му потенциали продължава и трябва да бъде проучено, но едно е сигурно: това е естествена активна съставка, която има няколко ползи за промоцията на здравето.
РЕСВЕРАТРОЛ1 до 2 капсули дневно
Използвайте единствено най-високият клас суровини - тези на Yamamoto Nutrition!
ОПИСАНИЕ
ИМУНОСТИМУЛАТОРИ И АНТИОКСИДАНТИ
ОПИСАНИЕ
ОПИСАНИЕ
Годжи всъщност е един от най-богатите плодове на антиоксиданти във света, с много висока стойност „Орач“ и поради тази причина е един от най-високо ценените супер плодове на лекарството против стареене.
ГОДЖИ1 капсула дневно
Използвайте единствено най-високият клас суровини - тези на Yamamoto Nutrition!
ОПИСАНИЕ
ИМУНОСТИМУЛАТОРИ И АНТИОКСИДАНТИ
ОПИСАНИЕ
ОПИСАНИЕ
Зелените суперхрани е като уникален продукт от този вид на пазара, защото е разработка на различни патенти (на суровините), събрани на основата на концентрати от много растителни и плодови екстракти с добавка на адаптогени и имуностимуланти. Хранителна добавка, която задъжлително трябва да присъства на кухненския ви плот, всяка сутрин, особено, ако държите на вашето уелнес здраве!
КОРДИЦЕПС & ЕХИНАЦЕЯ И ДР.1 доза всяка сутрин след сън
Използвайте единствено най-високият клас суровини - тези на Yamamoto Nutrition!
ОПИСАНИЕ
Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив