Cholesterol Balance – 60 таблетки Natrol

Cholesterol Balance – 60 таблетки Natrol

Описание на Cholesterol Balanace – Natrol

Cholesterol Balance на Natrol е продукт, който ви осигурява натурален бета ситостерол и други видове фитостероли, които ефективно поддържат нивата на холестерол в организма в нормалните здравословни граници. Продуктът е със създаден с фокус намаляване и елиминира на LDL холестерола.

Декствайки по този начин, може да се каже съвсем честно, че Cholesterol Balance на Natrol намалява риска и от сърдечни заболявания и съдейства в подкрепа на поддържането на сърдечно-съдовата система в добро здравословно състояние.

Многобройните изследвания сочат категорично, че съставките в продукта Cholesterol Balance имам значителен антиоксидантен ефект. Също така те намаляват риска и от рак и артеросклероза.

Прием на Cholesterol Balanace – Natrol

Продуктът е предвиден, да се приема 3 пъти дневно, например на закуска, обед и вече, по 2 таблетки в прием. Или казано иначе, 6 таблетки дневно, в продължение на 10 дена. При всеки индивидуален казус, ползвайте Cholesterol Balance до свеждане на LDL холестерола ви до референтна стойност.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив