Cholesterol Balance – 60 таблетки Natrol

Описание на Cholesterol Balanace – Natrol

Cholesterol Balance на Natrol е продукт, който ви осигурява натурален бета ситостерол и други видове фитостероли, които ефективно поддържат нивата на холестерол в организма в нормалните здравословни граници. Продуктът е със създаден с фокус намаляване и елиминира на LDL холестерола.

Декствайки по този начин, може да се каже съвсем честно, че Cholesterol Balance на Natrol намалява риска и от сърдечни заболявания и съдейства в подкрепа на поддържането на сърдечно-съдовата система в добро здравословно състояние.

Многобройните изследвания сочат категорично, че съставките в продукта Cholesterol Balance имам значителен антиоксидантен ефект. Също така те намаляват риска и от рак и артеросклероза.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Прием на Cholesterol Balanace – Natrol

Продуктът е предвиден, да се приема 3 пъти дневно, например на закуска, обед и вече, по 2 таблетки в прием. Или казано иначе, 6 таблетки дневно, в продължение на 10 дена. При всеки индивидуален казус, ползвайте Cholesterol Balance до свеждане на LDL холестерола ви до референтна стойност.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Извара – състав, калории и приложение в диетите

Описание на хранителния продукт Изварата е млечен продукт с високо и пълноценно белтъчно съдържание. В някои области на страната ни...