fbpx

Mutant Mass от Mutant за чиста мускулна маса, без “омазняване”.

Клас / Хранителни добавки

Спортуващите и активните професионални спортисти обикновено споделят, че своята форма и желана физика, като основен процент от телесната мазнина да е много по-малко от общото тегло на мускулното тегло.

Всички знаем, че мускулите не могат да бъдат изваяни от пръчка и така общата основа за повечето от тези спортисти и спортуващи, които целят покчване на мускулна маса е да се стремят да увеличат телесното си тегло, което, все пак. Ако се извърши правилно, чрез правилна диета и кардио-фитнес стратегия, трябва да отчитаме накрая нисък % мазнини и покачени килограми, за сметка на мускулна маса.

За да постигнат желаните цели за този състав на тялото, тази група хора трябва да се концентрира върху основни принципи като:

  • адекватно хранене
  • подходяща програма за тренировка
  • сън /почивка

Само когато гейнър формулата е качествена, за сметка на комплексните въглехидрати и общ обем калории, само тогава търсете и очаквайте покачване на чисто. тегло, за сметка на мускули

Точки 2 и 3 са индивидуални моменти и лайфстайл характеристики за всеки и са за момент извън обхвата на този материал, но все пак – адекватното хранене осигурява необходимата енергия и протеин за мускулна хипертрофия. Със конкретният продукт  Mutant Mass, по всяка вероятност покачването с между 0.5 и 1 кг за календарна седмица тегло е по-скоро реалистична задача, отколкото раздута дву или трикилограмова фигура.

За обща отправна точка, за мъж който тежи например 75 кг, бих започнал всяко хранене с основните принципи при покачването на мускулна маса. Задължително трябва да има в диетата 4-5 хранения на ден, това е добър начин да се започне и да се постига индивидуалната цел.

Повече компании залагат на евтини и ненужни прости въглехидрати, от които спортуващите покачват телесно тегло за сметка на ненужни мазнини. Със Mutant Mass това е просто НЕВЪЗМОЖНО да се случи! 

Mutant Mass е гейнър (протеиново въглехидратна хранителна добавка) от нова ера. Всяка доза от 260 грама пудра съдържа 1 060 ккал, от които 52 грама са висококачествен протеин, 32 грама в доза са ви всички аминокиселини и микроелементи, MCT масла и т.н. Или казано иначе, в тези 4 мерителни черпачета има всичко, което вашата мускулна клетка трябва да получи, след физическа дейност (натоварване и тренировки).

До тук в материала, беше разгледан продукта:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: