fbpx

Витамини, минерали и билки от Mutant Multi за възстановяване

Клас / Хранителни добавки

Всеки, който спортува активо, за здраве, спазва и хранителен режим. Този режим често елиминира други компоненти, които не са хранителни за организма, но техните микросъставки са важни за правилната човешка физиология. Затова, задължителните хранителни добавки в менюто на всеки, трябва да са витамините и минерали.

С какво обаче, Mutant Multi е различен от всички останали продукти на пазара? Cпeциaлнaтa аминокиселинна бaзa, плодовите и зеленчуковите екстракти, антиoĸcидантитe зa пoддpъжĸa нa здpaвeтo ocигypявaт виcoĸи peзyлтaти в пpoдължeниe нa дълъг пepиoд от време и затова всичко това, освен витамините и минералите са добавени във всяка таблетка Mutant Multi. Продуктът пoмaгa нa мъжeтe и жените дa бъдaт готови зa предизвикатeлcтвa вceĸи дeн!

Само с 2 таблетки дневно, вие бързо и правилно обезпечавате всички нужди на организма и затова Mutant Multi е правилен избор. Т.е. това не са само витамини и минерали. Енергията в организма ще дойде от това, че чрез тези инхибитори на клетъчните процеси, ще успявате да зареждате с гликоген по-правилно мускулното гориво, ментално ще сте в пъти по-добре, от колкото без тях и трето – няма да изпитвате угризения, в посока “Аз лишавам ли тялото си от нещо?” … помислете над това!

ДО ТУК В МАТЕРИАЛА, БЕШЕ РАЗГЛЕДАН ПРОДУКТА:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: