fbpx

Защо точно Mutant PRO 100 е най-добрият избор за протеин след фитнес или друг вид тренировка?

Клас / Хранителни добавки

Времето за консумация на протеини (хранителни добавки и вещества) може да се дефинира като консумация на белтъчини и се извърпва около тренировъчния ви времеви прозорец. Това е предпочитана стратегия за оптимизиране на многобройните адаптации, свързани с работата и мускулите. Именно протеинът, под формата на добавка и прах е формата, с която организма обезпечава най-бързо аминокиселини. Никоя друга “твърда” храна, дори и перфектния белтъчинен профил на яйцето, не може да изпълни тази задача!

Съществува ли много малък и фин анаболен прозорец? И затова ли протеините на прах са толкова важни?

Предполагаемите полезни ефекти (т.е., повишеният синтетичен отговор на мускулния протеин) на времето на протеина се основават на хипотезата, че съществува ограничен времеви “анаболен прозорец” на възможностите ни след тренировка. Веднъж се смяташе, че белтъкът трябва да се консумира в рамките на 1 час след тренировка, за да се възползва от тази възможност. По-нови изследвания показват, че този “прозорец” може да бъде толкова широк, колкото 5-6 часа след тренировка в зависимост от времето на хранене преди тренировка (предтренировъчното хранене). Колкото по-правилно е хранене преди тренировка, толкова по-голяма е възможността за анаболен прозорец след тренировка. Дори и с прием на протеин на прах. И ето затова, конкретно тук ще разгледам продуктът на  Mutant – Pro 100

Какво означава всичко това?

Да, анаболния прозорец може да е по-широк, ако е спазено изрядно предтренировчното хранене. Въпреки това, няма полза от забавянето или неглижирането на приема на протеин на прах, особено след тренировка. Колкото по-дълго отлагате този прием, толкова по-трудно ще бъдат консумирани  дневните нужди от протеини. Ето защо, от практическа гледна точка, има смисъл да се консумират протеини възможно най-бързо след тренировка и след това да се храните на 2 до 4 часа.

MUTANT PRO комбинира 3 различни източника на суроватъчен протеин за бърза, забавена и удължена фаза на абсорбция на аминокиселина. Чрез освобождаване на протеин във времето, MUTANT PRO е добавката, от която се нуждаете. Комбинирайки науката със вкуса, MUTANT PRO е формулирала вкусовата гама от уникални напитки, за да можете да се отдадете на наслада, след вашата изтощителна тренировка. 

До тук в материала, беше разгледан продукта:

ОБРАТНО ПО КЛАСНИТЕ СТАИ НА МЕДИЯТА: