Участия в предавания | Новини

Участия в предавания | Новини

Днес, 03.02.2017 година, след дълга пауза и умишлени, но учтиви откази от моя страна към медии, взех участие в предването „Морски гонг“ по Дарик радио. Водещия, небезизвестния Добри Атанасов, ме покани, за да поговорим по темата за фитнес тренировки и как се прилагат те при различните видове спорт.

Предаването засегна част от темите, по които ще говорим в специална ежемесечна рубрика, но идеяата на моите участия е да покажа на какво съм способен, ако приложа индивидуален подход при различните видове спорт. Кои са те и т.н., моля, проследете официалния линк с моето участие тук. То е около 28 минутно.

Обратно към „Новини“.

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив