Diet Support – NOW Foods

Описание на продукта Diet Support – NOW Foods

Diet Support, продукт на компанията NOW Foods е комплексна термогенна формула за отслабване. Какво съдържа фет бърънъра на NOW Foods?

  • Витамин B-6
  • Kelp (Йод)
  • Хром
  • Екстракт от цитруси
  • CarniPure (L-Carnitine Tartrate)
  • Екстракт от Garcinia Cambogia
  • Екстракт от Зелен чай
  • Екстракт от Uva Ursi
  • ForceLean

От споделените активни съставки в блендата на Diet Supoport, можете да бъдете сигурни, че термичния ефект на продукта е гарантиран. Освен това, л-карнитинът ще подсигури пренасянето на мастите до митохондриите на клетките, за да бъде мазнината наистина изгорена на 100%, а гарциния камбоджа и зеления чай ще държат нивата на кръвна захар оптимални и “глада” за въглехидрати минимален.

А ForsLean (Фopcĸoлин) пpeдcтaвлявa пaтeнтoвaн eлeмeнт, извлeчeн oт билĸaтa Koлeyc фopcĸoлий (Coleus forskohlii), ĸoятo ĸлиничнoпoĸaзвa пoддъpжaнe нa здpaвocлoвнoтo cъcтoяниe нa opгaнизмa, пpи yпoтpeбa в ĸoмбинaция c пoдxoдящa диeтa (например равмомерно балансирана диета) и peжим нa cпopтyвaнe.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Начин на прием на продукта Diet Support – NOW Foods

#diet #support #nowfoods

Публикация, споделена от Belcho Hristov (@belchohristov) на

Приемайте Diet Support по 2 капсули общо за на деня, разделени в 2 приема по 1 капсула. Това може да бъде веднага след сън, на празен стомамах, и втория прием след ококоло 6-8 часа, отново на празен стомах.

Една опаковка Diet Support е достатъчна за 60 дена календарно време прием. Продуктът е подходящ за всеки, който не желае прием на повече от 1 капсула в рамките на един прием. Капсулата се преглъща лесно, не дразни стомаха – продуктът е подходящ дори и за хора с леки форми на гастрит и язва.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Уелнес и лечение: булимия

Булимията е състояние, което може да доведе до тежки здравословни проблеми, като анемия, нарушение на баланса на течностите и на...