Диетично приготвяне на телешко месо | Рецепти

Нека да ви запозная с бързия и диетичен начин на приготовление на телешко месо. Необходимо ви е да осигурите първокачествен телешки шол.

Тази спецификация ви дава почти 98 % нето чисто месо – без ненужни мазнини, ципи и кости. За да приготвите бързо и диетично телешкото месо, нужно е шолната част на месото да бъде двойно смляно.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Можете да използвате да уреда за термична обработка: тефлонов тиган и фурна.

Не забравяйте – всички грамове за протеина за Вашата диета се измерват след термична обработка, а теглото на въглехидратите се измерва преди термична обработка.

Двойно мляното телешко месо оформете на малки бургери с дебелина около 1 см. Преди да направите това, сложете в общия съд с каймата черен пипер, ситно нарязан лук или магданоз. Без яйце, без зехтин или трохи хляб, с две ръце направете няколко бургера.

Изпечете ги на предварително нагорещен тиган или фурна. По този начин, телешкото ще се изпече достатъчно бързо и ще бъде диетично – без сосове, маринати и забавящи усвояването на протеина други продукти (като например, ако са пържени и т.н.).

Време за приготвяне на 1 порция телешко: максимум 10 минути.

Обратно към раздел “Хранене”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Phase 8 – Muscletech

Най-добрият вкус от всички матрични протеини е този на Phase 8 - на компанията Muscletech! И това го заявявам най-отговорно!...