fbpx

Dong Quai – Bioherba

Dong Quai – Bioherba

Dong Quai е тонизираща билка с доказан ефект за жени. Често се нарича “женският жен-шен” поради енергизиращите си и хармонизиращи свойства. Продуктът допринася за облекчаване на дискомфорта по време на месечния цикъл.

Dong Quai (Angelica Sinensis) е растение, намерени на голяма надморска височина в планинските райони на Китай, Корея и Япония. Той е бил използван в продължение на хиляди години за лечение на различни заболявания и е на второ място по популярност след билката жен-шен .

По света, китайската ангелика се използва предимно за лечение на симптомите на ПМС, менструални спазми и менопаузата при жените. Въпреки това, тя е била използвана в продължение на много години за лечение на високо кръвно налягане , безплодие и кръвообращението в двата пола.

Донг Куей (Angelica sinensis) се използва и при липса на сексуално желание, т.е. като афродизиак.

Приема се по 1 капсула дневно.

Подобни продукти

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив