Фитнес програма и диета – резултати

Luboslava-Lubenova-client

Това е Любослава Любенова, моя фитнес клиентка! С гордост ви споделям нейните страхотни резултати и промяна, които й “костваха” 60 дена режими – хранене и спорт (фитнес).

Любослава и нейният приятел Тони, закупиха преди 2 месеца 60 дневни Premium пакети от мен (фитнес програма и диета без одит). Познавам Тони от много години, реално той е и пример за лоялен и емблематичен клиент. Защо емблематичен – защото той направи поръчка # 1 от моят магазин за фитнес, диети и хранителни добавки www.belchohristov.net, преди години.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Месец януари, както вече разбрахте и двамата положиха своите конкретни грижи за промяна. Запознат съм с програмите на Антон, но Любослава за първи път щеше да се подлага на програма. И аз и я направих.

Какво включваше диетата й?

Любослава е всеяд! В режима й на хранене я подложих на диетични класове храни, като разделих диетата й на хранене за тренировъчен и почивен ден. Ето няколко щрихи около режима в цифри:

  • Общи калории тренировъчни дни- 1452 kkal
  • Калории от протеини- 580 kkal
  • Калории от въглехидрати- 726 kkal
  • Калории от мазнини- 145 kkal
  • Общи калории нетренировъчни дни – 1125 kkal
  • Калории от протеини – 450 kkal
  • Калории от въглехидрати – 562 kkal
  • Калории от мазнини – 112 kkal

Храната й се състоеше основно от фини овесени ядки, кафяв ориз, яйчен белтък, грейпфрут, пилешко месо, мед, бяла риба и картофи. В диетата интегрирах и хранителни добавки.

Luboslava-Lubenova

Какви хранителни добавки използваше?

Предложих на Любослaва да ползва комплексния фет бърнър и суроватъчен протеин на SAN:

Какво включваше фитнес програмата й?

Фитнес програмата й съдържаше 4 тренировъчни дни: разбих режима и на две части, в едната от които Любослава тренираше бедрата по 2 пъти седмично! Смела и дръзка постъпка от моя страна, но желанието й беше акцент в стягането и оформянето на бедрата. В тази връзка, ден 1 в режима й започваше с базови движения (тежки серии) за бедра, а в ден 4 само на машини с по-леки килограми и повече повторения. Гръб, рамена и бицепс, гърди и корем тренираше в оптимална доза – като и там интегрирах някои хитринки. Кардиото на Любослава беше след силова тренировка: 15-20 минути стационарно колело.

И както самата тя сподели към мен:

Не съм се чувствала никога толкова добре, благодаря ти!

Всъщност аз трябва да й благодаря, за оказаното доверие и приложение на моите насоки. Ето, че всичко се случва, особено без гладуване и “модерни” диети. Нали?

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Дроп серии – фитнес похват и методика

Дроп серията като просто определение Дроп серията е фитнес похват, метод и хитър трик, при който в рамките на една...