Фитнес програма и диета – резултати

Фитнес програма и диета – резултати

Това е Любослава Любенова, моя фитнес клиентка! С гордост ви споделям нейните страхотни резултати и промяна, които й „костваха“ 60 дена режими – хранене и спорт (фитнес).

Любослава и нейният приятел Тони, закупиха преди 2 месеца 60 дневни Premium пакети от мен (фитнес програма и диета без одит). Познавам Тони от много години, реално той е и пример за лоялен и емблематичен клиент. Защо емблематичен – защото той направи поръчка # 1 от моят магазин за фитнес, диети и хранителни добавки www.belchohristov.net, преди години.

Месец януари, както вече разбрахте и двамата положиха своите конкретни грижи за промяна. Запознат съм с програмите на Антон, но Любослава за първи път щеше да се подлага на програма. И аз и я направих.

Какво включваше диетата й?

Любослава е всеяд! В режима й на хранене я подложих на диетични класове храни, като разделих диетата й на хранене за тренировъчен и почивен ден. Ето няколко щрихи около режима в цифри:

  • Общи калории тренировъчни дни- 1452 kkal
  • Калории от протеини- 580 kkal
  • Калории от въглехидрати- 726 kkal
  • Калории от мазнини- 145 kkal
  • Общи калории нетренировъчни дни – 1125 kkal
  • Калории от протеини – 450 kkal
  • Калории от въглехидрати – 562 kkal
  • Калории от мазнини – 112 kkal

Храната й се състоеше основно от фини овесени ядки, кафяв ориз, яйчен белтък, грейпфрут, пилешко месо, мед, бяла риба и картофи. В диетата интегрирах и хранителни добавки.

Luboslava-Lubenova

Какви хранителни добавки използваше?

Предложих на Любослaва да ползва комплексния фет бърнър и суроватъчен протеин на SAN:

Какво включваше фитнес програмата й?

Фитнес програмата й съдържаше 4 тренировъчни дни: разбих режима и на две части, в едната от които Любослава тренираше бедрата по 2 пъти седмично! Смела и дръзка постъпка от моя страна, но желанието й беше акцент в стягането и оформянето на бедрата. В тази връзка, ден 1 в режима й започваше с базови движения (тежки серии) за бедра, а в ден 4 само на машини с по-леки килограми и повече повторения. Гръб, рамена и бицепс, гърди и корем тренираше в оптимална доза – като и там интегрирах някои хитринки. Кардиото на Любослава беше след силова тренировка: 15-20 минути стационарно колело.

И както самата тя сподели към мен:

Не съм се чувствала никога толкова добре, благодаря ти!

Всъщност аз трябва да й благодаря, за оказаното доверие и приложение на моите насоки. Ето, че всичко се случва, особено без гладуване и „модерни“ диети. Нали?

Публикувано от
Магистър биолог и специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.Създател на индивидуалните услуги "Клубно членство", с които е помогнал на над 19 000 казуса. Повече за услугите на Белчо Христов, следете тук.

Архив