Фитнес програми и диета страхотна фитнес визия

Мартин-Кавлаков

Фитнес програмата за отслабване и диетата вървят ръка за ръка. Но какво е да спазваш просто нискокалорична диета, без да следиш калориите, без да знаеш колко да тренираш и как?

Това е честата картина, която наблюдавам както аз, така и всички мои фенове и приятели, които стоим и градим тази моя малка империя, наречена фитнес блог. Имам честа да ви запозная и с Мартин Кавлаков – още един клиент, който покори своя връх и достигна най-добрата си форма в живота … но не чре ниски калории и безброй тренировки.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net. От 12 години разработвам в качеството си на биолог, диетолог и фитнес експерт индивидуални програми на хранене, тренировки и суплементиране, като по този начин обхващам над 110 проблемни състояния, измежду които са и:

Вижте сами за какво става дума:

Мартин-Кавлаков-фитнес-клиент-на-Белчо-Христов

Формата на Мартин Кавлаков направихме за точно 180 дена! Т.е., моят продукт “180-дневна програма” дава своя ефект, както и сами виждате.

Как работихме от разстояние

С Марти работихме на 3 етапа от по 2 месеца. Специално той си закупуваше по този начин абонаментите. Изготвих му накратко 3 генерални диети и фитнес стратегии за целия период от време. Подбрах му най-добрите хранителни добавки SAN.

През всеки 14 дена Мартин подаваше към мен е-мейли с временната си форма, резултати и свои собствени виждания за това, как се чувства и какво вижда той, като ефект от целия този положен труд. Аз от моя страна веднага отговарях на е-мейлите с надъхващи поздравления, защото той се променяше наистина на всеки 14 дена.

Винаги, когато имаше въпроси ми ги задаваше в skype. Аз отново му отговарях и не исках да го държа неосведомен. Започнах с изходна форма, която виждате на снимките. Пожела и тръгнах да му събарям килограмите в първите 2 месеца генерално, запазвайки мускула. Защото не искаш след това кожата му да висне, мазнината да остане под кожата и накрая нищо!

През вторите 2 месеца изравних калориите му. Колкото гореше, толкова поемаше. Дадох форсиране във фитнес програмата. Буквално “пилих” фибрите му с дроп серии, суперсетове и тн. А за последните 2 месеца, започнах да му въртя и въглехидратите, като в тренировъчните дни дори вмъквах повече мазнина и калории. Тренировките му също надградих.

Ще призная, че най-трудната част от тази негова форма беше в неговите ръци. Моите просто изписах 6 режима за хранене (диети) и фитнес тренировки за отслабване и сепариране на мускулатурата. Не казвам, че ми беше лесно, а по-скоро, че неговата форма е доказателство, че и вие можете. Въпросът е:

Стиска ли ви?

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Въглехидрати. Видове, структура и биологична функция

Видове въглехидрати и структура Въглехидратите са химични съединения, съдържащи елементите въглерод, водород и кислород. Затова понякога се наричат и “въглеводи”...