Gluten Digest Enzymes – NOW Foods

Gluten Digest Enzymes – NOW Foods

Описание на продукта Gluten Digest Enzymes – NOW Foods

Продуктът на NOW Foods – Gluten Digest Enzymes помага и осъществява разграждането на глутена и зърнените култури. Или казано с други думи, глутеновата непоносимост вече е преодолимо препядствие!

Gluten Digest Enzymes, с патентовата BioCore® DPP IV система е цялостна ензимна смес, формулирана за насърчаване на пълното разлагане на зърна от житни растения. В превод, DPP IV означава – дипептидил пептидаза IV. Това е уникален ензим със специфична своя активност, спрямо характерните пролинови връзки, които се намират в пшеничените протеини.

Gluten Digest на NOW Foods включва и протеази и амилази (ензими), които действат на други протеинови и въглехидратни компоненти, които често се намират в тези храни.

Начин на прием на продукта Gluten Digest Enzymes – NOW Foods

Продуктът не е задължава ежедневна и редовна употреба. Ако сте глутеново зависим, като тип обмяна, можете да ползвате храни, съдържащи глутен веднъж или два пъти дневно във вашата диета и да ползвате Gluten Dygest Enzymes винаги преди това конкретно хранене, което съдържа глутен. По 1 капсула, на гладно, преди консумация на глутенови храни.

Продуктът съдържа 60 vcaps (капсули), което го прави усвоим продукт дори и при хора с установена язва и/или гастрит. Капсулите са нежни и бързо се разтварят в стомаха.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Биолог, диетолог, фитнес консултант и персонален треньор. Суплементарист и създател на идеята BelchoHristov.Com.

Архив