Gluten Digest Enzymes – NOW Foods

Описание на продукта Gluten Digest Enzymes – NOW Foods

Продуктът на NOW Foods – Gluten Digest Enzymes помага и осъществява разграждането на глутена и зърнените култури. Или казано с други думи, глутеновата непоносимост вече е преодолимо препядствие!

Gluten Digest Enzymes, с патентовата BioCore® DPP IV система е цялостна ензимна смес, формулирана за насърчаване на пълното разлагане на зърна от житни растения. В превод, DPP IV означава – дипептидил пептидаза IV. Това е уникален ензим със специфична своя активност, спрямо характерните пролинови връзки, които се намират в пшеничените протеини.

Gluten Digest на NOW Foods включва и протеази и амилази (ензими), които действат на други протеинови и въглехидратни компоненти, които често се намират в тези храни.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Начин на прием на продукта Gluten Digest Enzymes – NOW Foods

Продуктът не е задължава ежедневна и редовна употреба. Ако сте глутеново зависим, като тип обмяна, можете да ползвате храни, съдържащи глутен веднъж или два пъти дневно във вашата диета и да ползвате Gluten Dygest Enzymes винаги преди това конкретно хранене, което съдържа глутен. По 1 капсула, на гладно, преди консумация на глутенови храни.

Продуктът съдържа 60 vcaps (капсули), което го прави усвоим продукт дори и при хора с установена язва и/или гастрит. Капсулите са нежни и бързо се разтварят в стомаха.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Моята работа с клиенти: епизод # 1

Тази рубрика съдържа на 100% конфиденциална информация, по отношение здравословен статус на клиента ми, неговата длъжност в обществото и ще...