Hydroxycut Pro Clinical – Muscletech

Pro Clinical от Hydroxycut серията на Muscletech e съвършената формула за неспортуващи хора, които искат правилно и трайно да свалят своите ненужни подкожни и междуорганни мазнини. Блендът от съставки е специално селектиран, прецизно подбран и здравословен – занижено е количеството на кофеин (без който не може да се осъществи иначе термогенеза, “горенето на мазнини”), като основната съставка тук е безводния кофеин (най-добрият избор).

В синергия, Hydroxycut Pro Clinical е с екстракти от:

  • ацерола – подобрява състоянието на капилярите и отстранява ненужните мазнините по вътрешната стена на кръвоносните съдове. Действа силно антиоксидантно, подходяща полза при диета в калориен дефицит.
  • годжи бери – подпомага ускоряването на обмяната на веществата и гори ненужните мазнини.
  • боровинка – екстрактът от боровинка неутрализира действието на свободните радикали и действа във случая диуретично и прочистващо кръвта.
  • нар – елиминирайки лощият холестерол (LDL), екстрактът от плода и семената на нар ще подпомогнат елиминирането на мазнини.

Продуктът Hydroxycut Pro Clinical като цяло съдържа на 100% натурални съставки, извлечени от продукти, които се срещат в природата и се славят със своите полезни и много ползи. Това е продукт # 1 по продажби в САЩ. Продуктът е плод на 16 години разработки и клинични тестове – кои от активните съставки в какви дози и концентрации действат най-добре за тялото и здравето. Успехите, които можете да излвечете за 12-16 седмици са наистина зашеметяващи!

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Начин на употреба na Hydroxycut Pro clinical

Започнете приема на Pro Clinical Hydroxycut стъпалообразно. За да се оцени индивидуалната ви поносимост, за първите три дни, започнете с една (1) капсула прием с чаша вода 3 (три) пъти дневно, приблизително от 30 до 60 минути преди вашите три основни хранения за деня (сутрин, обяд и следобяд – не преди вечеря!!!).

За 4-ти и нататък дни и повече, можете да удвоите капсулите на 2 две, три пъти дневно. По същия часови прием.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Кростренжор – начин на ползване и приложението му във фитнес тренировките

Кространажорът е статичен кардио уред. Има хубава и стабилна опора. 2 броя ръкохватки и педалираща лостова система, която е свързана...