fbpx

Hydroxycut SX-7 – Muscletech

Hydroxycut SX-7 – Muscletech

Описание на Hydroxycut SX-7

Hydroxycut SX-7 съдържа 7 авангардни съставки, с които да унищожи всички други супер термогенни продукти. Терминатор на мазнините! Детонатор на всичко ненужно във вашето тяло – вода, масти и подпухналост.

Тази нова супер екстремна Hydroxycut SX-7 патентована формула за отслабване, комбинира 7 авангардни съставки в едно лудо нападение на сетивата ви! Тази уникална комбинация от сетивно-стимулиращи съставки е нещо съвсем ново за пазара и осигурява несравнимо сетивно усещане, за което ще се върнете отново.

Начин на употреба на Hydroxycut SX-7

За да определите вашата поносимост започнете с 1 капсула Hydroxycut SX-7 два пъти дневно, приемайте с 250 мл вода. Приемайте между 30-60 минути преди две от големите хранения за деня (например закуската и обяда). След като усетите, че този прием ви се отразява добре можете да приемата и още 1 капсула (общо 3 капсули ) дневно заедно с първото хранене за деня.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив