fbpx

Нова услуга – клубно членство | Новини

Нова услуга – клубно членство | Новини

Готова е най-новата услуга на компанията ми – “Клубно членство BelchoHristov.Com”! Тя включва:

  • изготвяне на персонална хранителна стратегия
  • изготвяне на индивидуална кардио-фитнес програма
  • изготвяне на суплементарен план
  • кореспонденция отговори на всички ваши въпроси, касаещи развитието и здравето ви

Закупуването на абонамент, дава право на всеки клубен член да получи специален достъп до личния си профил, както и частно всеки член да води комуникация с мен, директно използвайки капацитета и ресурса на сайта.

Всеки клубен член, получава и карта, с която може да пазарува всичко от магазина с намаления, които преференциални и специални. Т.е. освен продуктите в секция “Промоции” на магазина, всъщност, всеки продукт и услуга (подчертавам и услугите и обученията също) стават с намалена цена, от която можете да се възползвате в рамките на членството си.

Или да обобщим: с абонамент от 30, 180 или 365 дена, вие можете да получите пряк достъп до специално изготвено за вас клиенстко досие (моля вижте тук как изглежда клиентския профил), което остава частно за достъп (т.е. само аз и вие ще имаме достъп) и в което ще се води цялата ни кореспонденция.

Вие ще започнете режима на хранене, например, ще ми задавате въпроси, добавките ви и продуктите ще мога само по този начин най-правилно да оптимизирвам, избирам, препоръчвам и предлагам на преференциални цени и условия, тренировките ви ще напасвам спрямо това как се чувствате и т.н.

Когато изтече Вашият абонамент, вероятно ще бъде защото повече няма нужда от моя съпорт. Профилът ви ще се пази и в следващото възстановяване на членството в сайта, отново ще можете да ползвате всички привилегии на картата, която физически ще имате и притежавате.

Искате да започваме още сега?

Имате цел, а аз вашият план?
Нека да действаме!

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив