fbpx

Ликвидационна акция | Новини

Ликвидационна акция | Новини

Следете в секция “Ликвидации” топ намаленията на последните количества и за последно присъствие в моя магазин брандове! Ликвидацията е до тотално изчерпване на всички мои наличности, във физическия ми магазин.

Причината също държа да я спомена – част от търговците и складовете, с които съм работил, не можаха да намерят трайно решение за моите изисквания, като ментор на “техните” марки. С този ход, не поемам абсолютни никакви отговорности, останалите наличности в страната с какъв произход са, кой ги е внесъл в страната, платено ли е тяхното ДДС и т.н. Както дори и – “Оригинални ли са?”.

Съмненията ми за фалшиви продукти също ме накараха сериозно да се замисля, над факта да продължавам ли работа с конкретен бранд. Успешно наложени марки, чрез мой ежедневен труд, изведнъж започнаха да се “внасят” много усилено и да се предлагат на съмнителни цени. Някои клиенти вече споделиха разликата – т.е. мои клинети, които са ползвали мои продукти и онези, на “по-добрите цени”. Отделно, че лабораторни тестове на някои продукти доказаха едно друго нещо: че майка България продължава да отглежда гладни и ненаситни за бърза печалба търговци.

Затова, аз Белчо Христов, заставам с името си и не съм подвежда; никого до сега. Ще работя наистина с онова, което е полезно, оригинално и законно внесено в страната ни. Уважавам правила, спазвам ги и ако това на вас ви харесва – продължаваме си работата с пълен темп! Бъдете до мен, аз няма да ви подведа!

Всички останали продукти следете директно тук.

В тази връзка, предполагам “Ликвидацията” на всички продукти в този линк, няма да е под ъпдейт, тъй като наистина за последно работя с тези останали физически наличности и вид компании. Разбира се, фокусът ми върху настоящите, доказани вече формули продължава, както и искам да споделя страхотното си впечатление от цели 3 български бранда:

  • Bioherba
  • Green Health
  • Алин

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Оставете коментар или задайте въпрос тук:

Архив