fbpx

ABOUT BREAKFAST – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

ABOUT BREAKFAST – YAMAMOTO NUTRITION

75.99 лв.

About BREAKFAST  е най-новата хранителна добавка на Yamamoto Nutrition! Представлява протеин на прах, който може и ще замести пълноценно хранене. Защо? Защото продуктът About Breakfast е създаден на базата на протеини от пълнозърнесто овесено брашно и яйчен белтък, със смес от хранисмилателни ензими. За разлика от бързите протеини на прах, които директно влизат в кръвта, този продукт е правилният продукт, ако търсите пудри, за заместване на хранене. Ще бъдете заситени с бавен профил аминокиселини, ензими за храносмилане, много малко комплексни въглехидрати, само 0.2 грама захар в доза и само 99 ккал за всяка доза!

Изчистване

Описание

About BREAKFAST  е най-новата хранителна добавка на Yamamoto Nutrition! Представлява протеин на прах, който може и ще замести пълноценно хранене. Защо? Защото продуктът About Breakfast е създаден на базата на протеини от пълнозърнесто овесено брашно и яйчен белтък, със смес от хранисмилателни ензими. За разлика от бързите протеини на прах, които директно влизат в кръвта, този продукт е правилният продукт, ако търсите пудри, за заместване на хранене. Ще бъдете заситени с бавен профил аминокиселини, ензими за храносмилане, много малко комплексни въглехидрати, само 0.2 грама захар в доза и само 99 ккал за всяка доза.

About Breakfast може да се използва като класическа хранителна добавка oт яйчен протеин за разбиване с вода или мляко. Или като продукт, по-специално за направата на диетични палачинки. Особеността, която отличава About BREAKFAST от други продукти в същата категория, е:

  • високо съдържание на протеин
  • About BREAKFAST се състои от 39% яйчен белтък
  • в About BREAKFASTима само и изключително протеини от белтъци

Наличието на пълнозърнесто овесено брашно и на яйчен протеин прави About BREAKFAST богата на диетични фибри напитка (или палачинка, ако изпечете сместа на тиган – протеинът и неговата структура го позволява). Наличието на храносмилателни ензими като амилаза, протеаза, глюкозамилаза, липаза, целулаза, лактаза и пектиназа доказват, че това е протеин за здравословно хранене и пълноценно усвояване на всички микро вещества.

Ползвайте продукта или разбит във вода (3 мерителни черпачета) или във по-малко вода и изпечен като смес за палачинки, върху сух тиган.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Вкусове

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ABOUT BREAKFAST – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории