ACAI BERRY DIET – NATROL

23.49 лв.

AcaiBerry Diet на Natrol оптимизира ефекта от спазването на режим с цел намаляване на телесните мазнини и особено в съчетание с подходяща здравословна диета и тренировъчна програма. Изключително ефективното действие на AcaiBerry Diet се основава на богатата билкова формула, изграждаща неговото съдържание – екстракти от плода Акай и Зелен чай. 

Описание

AcaiBerry Diet на Natrol подобрява резултатите при спазването на режим за намаляване на телесните мазнини, когато се комбинира с подходяща здравословна диета и тренировъчна програма.

Акай е плодът на диво растение, обитаващо тропическите гори на Бразилия. Тези плодове са с доказано висок капацитет на абсорбиране на свободните радикали, т.е. имат силен антиоксидантен ефект.

Адекватният прием на антиоксиданти осигурява неутрализиране на вредното действие на свободните радикали в организма, които се натрупват в резултат на постоянната физическа активност

Kомплексът Acai Berry Diet съдържа кофеин, екстракт от бял и зелен чай, екстракт от кола ядки и екстракт от зелено кафе.

Продукта се предлага в един вид разфасовка. Разфасовка от 60 капсули съдържат 30 дози.

Приемайте продукта всеки ден, като след хранене изпиете с чаша вода 2 капсули Acai Berry Diet.

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само регистрирани в сайта клиенти могат да оставят отзив и задават въпроси.

Също може да ви хареса…