fbpx

ACETYL L-CARNITINE – DYMATIZE

Ревю на Белчо Христов
Промоция!

ACETYL L-CARNITINE – DYMATIZE

37.99 лв. 26.59 лв.

Acetyl L-carnitine е аминокиселина, която има доказан ефект върху оксиляванеето на подкожните манизни и висцералните мазнини. Чрез ацетил карнитина, мазнините служат в използването им за енергия. Acetyl L-carnitine на марката Dymatize е висококачествен Л-карнитин хидрохлорид, който дава издръжливост и енергия на спортуващия за сметка на намаляващите подкожни мазнини.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Acetyl L-carnitine е аминокиселина, която има доказан ефект върху оксиляванеето на подкожните манизни и висцералните мазнини. Чрез ацетил карнитина, мазнините служат в използването им за енергия. Acetyl L-carnitine на марката Dymatize е висококачествен Л-карнитин хидрохлорид, който дава издръжливост и енергия на спортуващия за сметка на намаляващите подкожни мазнини. В продуктът са добавени, за по-силно влияние (амплифициращ бленд) тиамин хидрохлорид, калциев карбонат и метионин.

Начин на употреба: приемайте от 1 до 4 капсули дневно с хранене или преди тренировка. Дозата ацетил л-карнитин за деня зависи основно от типа диета и търсена цел.

Компания

Dymatize

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ACETYL L-CARNITINE – DYMATIZE“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории