AGELIN – ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН (BODYBALANCE ®)

Ревю на Белчо Христов

AGELIN – ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН (BODYBALANCE ®)

89.00 лв.

Agelin ® е хранителна добавка, която осигурява 15 грама колаген на саше, качество на Bodybalance ® (биоактивни колагенни пептиди): това са специфични пептиди, получени от колаген.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Agelin ® е хранителна добавка, която осигурява 15 грама колаген на саше, качество на Bodybalance ® (биоактивни колагенни пептиди): това са специфични пептиди, получени от колаген. Интактните молекули на колаген се подлагат на стандартизиран процес на хидролиза (рязане), който води до образуването на по-малки молекули, които се абсорбират по-лесно и бионалични. Колагенът е повсеместен протеин, най-представен в организма, основен компонент на структури като мускули, хрущяли, кости и др.

Колагенът е основен компонент от структурните протеини на нашето тяло. Около 30% от протеиновия ни компонент се характеризира с колаген, решаващ елемент за ставите, стабилността на костите, за борба с мускулната саркопения, за осигуряване на по-силни връзки и сухожилия, за здравето и тонуса на кожата, косата и ноктите, по-малко чупливи. Освен че е основният структурен протеин на нашата съединителна тъкан, той е изобилен и от съдова тъкан, в междупрешленните дискове, в кръвно-мозъчната бариера, в роговицата, в дентина и в чревната лигавица.

Вижда се, че с напредване на възрастта, по-специално след четиридесетгодишна възраст, започват да настъпват важни промени в телесния състав, с по-изразена тенденция към „саркопения“, тоест към загуба на мускулна тъкан с последваща загуба на сила, стабилност, качество на живот, ценна метаболитна тъкан с по-голяма предразположеност към натрупване на мастна тъкан. Упражненията, комбинирани с целенасочено хранене, са от основно значение за противодействие на този феномен, но хранителните продукти могат да бъдат и ценен подкрепящ елемент. Благодарение на съвременната технология съществуват различни типологии с различен състав на пептиди, получени чрез конкретни процеси на хидролиза, които могат да бъдат диференцирани по способността им да стимулират синтеза на колаген, както и осигуряването на скъпоценни „селективно селектиращи“ елементи.

AGELIN е хранителна добавка, която съдържа патентованата формула BODYBALANCE, високоспецифичен пептиден хидролизат на контраст на саркопения, способен да стимулира мускулната тъкан да бъде по-ефикасен и по-силен, разширявайки концепцията за колаген, не само свързан с остеоратикуларната тъкан – сухожилие или тази на нашата дерма, за да подкрепим чистата мускулна маса и да контрастираме на „разграждането“, което се случва поради причини, свързани със стареене или други форми на катаболизъм, като същевременно се насърчава мобилизирането на мазнини от мастни натрупвания с оглед истинско подобряване на състоянието на телесният състав.

Този конкретен протеинов хидролизат на колагена, съдържащ се в AGELIN, също има изключителна способност да бъде биодостъпен, разработен от престижния лидер в производството на колаген GELITA, който позволява напълно ефективен прием през устата. Точният механизъм на действие на избраните хидролизати на колаген BODYBALANCE® все още се изследва, но настоящите изследвания изтъкват допълнителна роля, която този специфичен състав от колагенови пептиди има в нашето тяло, а не само като „структурен“ протеин от съществено значение, т.е. но и в запазването на мускулната тъкан и нейната относителна функционалност, заедно с важни относителни метаболитни ефекти върху състава на тялото.

По-конкретно, в подкрепа на своята ефективност, BODYBALANCE има няколко интересни проучвания на своя страна, които демонстрират своя „укрепващ“ ефект, във връзка с постоянно физическо натоварване. Този конкретен протеинов хидролизат на колагена, съдържащ се в AGELIN, също има изключителна способност да бъде биодостъпен, разработен от престижния лидер в производството на колаген GELITA, който позволява напълно ефективен прием през устата. Точният механизъм на действие на избраните хидролизати на колаген BODYBALANCE® все още се изследва, но настоящите изследвания изтъкват допълнителна роля, която този специфичен състав от колагенови пептиди има в нашето тяло, а не само като „структурен“ протеин от съществено значение, т.е. но и в запазването на мускулната тъкан и нейната относителна функционалност, заедно с важни относителни метаболитни ефекти върху състава на тялото. По-конкретно, в подкрепа на своята ефективност, BODYBALANCE има няколко интересни проучвания на своя страна, които демонстрират своя „укрепващ“ ефект, във връзка с постоянно физическо натоварване.

Компания

Yamamoto Research

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „AGELIN – ХИДРОЛИЗИРАН КОЛАГЕН (BODYBALANCE ®)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории