Промоция!

Ai-Burn + Lipoxan – Yamamoto Nutrition

94.98 лв. 85.48 лв.

Стакът от хранителни добавки на Yamamoto Nutrition (Ai-Burn + Lipoxan) е авторска разработка на Белчо Христов. Това е комбинация от хранителни добавки и агенти (органични), които ще бъдат от полза на всеки, който желае да изгаря мазнини – трайно и правилно.

Описание

Стакът от хранителни добавки на Yamamoto Nutrition (Ai-Burn + Lipoxan) е авторска разработка на Белчо Христов. Това е комбинация от хранителни добавки и агенти (органични), които ще бъдат от полза на всеки, който желае да изгаря мазнини – трайно и правилно.

Суплементиране
Начин на прием:
Начин на прием:
Комбинирайте Ai-Burn и Lipoxan с правилна диета и кардио-фитнес програма.
Ai-Burn2 x 2 таблетки на гладно
Lipoxan2 x 1 таблетки след храна
Индивидуална диета, кардио-фитнес режим и перфектен по-индивидуален режим на суплементиране можете да получите с услугата ``Клубно членство``.
Начин на прием:

Lipoxan – РЕВЮ

Lipoxan на Yamamoto Nutrition е хранителна добавка за ускоряване процесите на обмяна на вещствата, както и трайното оптимизиране на мастната обмяна, чрез което организма ви ще се освободи от ненужни мазнини. Lipoxan е събрал на едно място правилните съставки и пропорции, като ви обещава здравословно и трайно отслабване.

Lipoxan съдържа конюгирана линоева киселина (CLA), която оптимизира мастната обмяна на вещества в организма, приета особено при диета с ниски калории, усещането от прочистване е налице. Във формулата на Lipoxan е интегриран и л-ацетил-л-карнитин хидрохлорид – важна съставка за изгарянето на мазнини, тъй като чрез нея, енергията от разпада на мастите се канализира в посока митохондриите на клетката.

Екстракта от зелено кафе и зелен чай са черешката на тортата, особено в комбинация с кофеин в оптимални дози. Ето защо Lipoxan е страхотен за употреба както от мъже, така и от жени. Подходящ продукт за отслабване, както и за любители спортисти или професионални атлети. Продуктът не е подходящ за хора с установен гастроезофагиален рефлукс, тъй като във формулата на Lipoxan се съдържа важният за горенето на мазнини екстракт от чили (в доза се съдържат 1.25 мг капсациониди), които могат леко до обострят рефлукса ви.

Ai-Burn – РЕВЮ

Ai-BURN на Yamamoto Nutrition е чудесен базов и работещ термогенен фет бърнър, хранителна добавка, която подпомага диети, при които се упражняват контрол над калориите, с цел отслабване. Благодарение на растителните екстракти, продуктът подпомага стабилно контрола над телесно тегло и метаболитната стимулация, особено на нивото на липидите (заради горчивият портокал и активната му съствака синефрина).

Освен това какаовият екстракт поддържа метаболизма и играе тонизираща функция. Тирозинът, кофеинът и зелен чай дават енергия, играят и влияят термично върху мастните депа. Продуктът Ai-Burn е чудесен за всички възрасти (разбира се, да не се използва от лица под 18 години), пол и стаж (подходящ е и за нетрениращи).

Компания

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ai-Burn + Lipoxan – Yamamoto Nutrition“