AI-BURN – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

AI-BURN – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

(5 клиентски отзива)

43.99 лв.

Ai-BURN на Yamamoto Nutrition е чудесен базов и работещ термогенен фет бърнър, хранителна добавка, която подпомага диети, при които се упражняват контрол над калориите, с цел отслабване. Благодарение на растителните екстракти, продуктът подпомага стабилно контрола над телесно тегло и метаболитната стимулация, особено на нивото на липидите (заради горчивият портокал и активната му съствака синефрина).

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ AI-BURN

Yamamoto ® Nutrition AI BURN New Formula е хранителна добавка, която осигурява L-тирозин, растителни екстракти и кофеин, които се използват в контекста на нискокалорични диети за контрол на теглото. Зеленият чай насърчава баланса на телесното тегло, а горчивият портокал поддържа липидния метаболизъм. На пазарът за суплементи присъстват много, наистина много продукти. Дори „агресивни“ такива, със силно завишена концентрация на някоя от съставките, просто, за да се хареса на потребителя, че го е „ударила“ и той да си мисли, че продуктът работи. Ai-Burn работи! Защото съчетава микс (тандем) от ботаника, която само по себе си работи на клетъчно ниво.

Ai-Burn не е подходящ продукт за хора със сърдечно-съдови оплаквания и кръвно налагяне. Причината: всички изчистени термогенни активни съставки в продукта имат свойството леко да повишат сърдечната честота (пулс) и кръвно налягане. При клинично здрав организъм това е напълно нормална реакция, чрез която се окисляват повече мастни молекули. Което води до трайна отслабване, за сметка на мазнините, ако сте на правилен хранителен режим. В противен случай, ще усвоите само енергията, която ще ви даде продуктът.

БИОЛОГИЯ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

Кофеинът се абсорбира от червата и работи върху нервната система, сърдечно-съдовата система и мастната тъкан. В нервната система той действа върху област от хипоталамуса, която регулира телесната температура (насърчава термогенезата) и чрез умерено повишаване на тази температура, особено по време на усилие, тя използва повече мазнини. Действа върху надбъбречната жлеза, както директно, така и чрез действието на централната нервна система, освобождавайки катехоламини, които, в допълнение към повишаването на физическата активност, увеличават отделянето на мастни киселини като гориво.

Зелен чай: благодарение на полифенолите и големите количества съдържащи се катехини, той действа върху симпатиковата нервна система, увеличавайки термогенезата и липолизата. Също така изглежда, че зеленият чай проявява инхибиране на чревните липази, като по този начин намалява разграждането и абсорбцията на мазнините. За да бъдем конкретни, специфичният ефект на зеления чай се дължи на факта, че той съдържа също и определено количество кофеин, който заедно с катехините може да прояви термогенен ефект и този на теанин, аминокиселина, която ограничава секрецията на кортизол, индуциран от кофеина. ,

Синефрин: молекула, която се намира главно в недозрелия горчив портокал „Citrus aurantium“, участва в загубата на тегло и намалява чувството на глад. Комбиниран в синергия с кофеина, неговите стимулиращи и термогенни ефекти се засилват, тъй като той също така може да ускори метаболизма и по този начин да позволи по-голямо окисление на мазнините. Той действа чрез освобождаване на адреналин с намаляване на апетита, реабсорбция на мазнините и увеличаване на енергийните разходи, а всъщност може да стимулира основния метаболизъм и по този начин да увеличи потреблението на енергия в покой. Теобромин: метилксантин, естествен алкалоид, присъстващ в какаовите дървета, чиито производни се проявяват благодарение на различните си забележителни свойства. Той има стимулиращ ефект върху централната нервна система и притежава диуретично и съдоразширяващо действие.

Теоброминът се използва като вазодилататор и хипотензор, като диуретик и кардиотоник, който се вписва добре с тази група компоненти, тъй като това вещество е инхибитор на фосфодиестераза, като по този начин намалява дезактивирането на сАМР (фосфодиестеразата е ензим, който метаболизира сАМР и го прави неактивен. Тази субстанция действа като втори вътреклетъчен посредник, отговорен за хормоналната активност – и тази на невротрансмитери и различни метаболитни системи.Когато сАМР инактивирането се инхибира от съединение като теобромин, ефектите на невротрансмитера или хормона, които стимулират продукцията на сАМР, са по-продължителни. ) и следователно има стимулиращ ефект, насърчавайки стимулирането на катехоламини с последващо въздействие върху освобождаването на мастни киселини.

Наличието на L-тирозин, аминокиселина, която се намесва за създаване на невротрансмитери като адреналин, норадреналин и допамин, спомага за образуването на тироидни хормони t3 и t4 и заедно с други елементи помага

КОФЕИН
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- изчиства кръвта от кето тела
- ускорява обмяната на вещества
- блокирва натрупването на мазнини
- повишава количеството на антиоксидант в кръвта
Авторско виждане на Белчо Христов.
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
 • кофеинът понижи риска от диабет тип II
 • кофеинът понижава риска от чернодробни оплаквания и заболявания

На клетъчно ниво кофеинът блокирва рецептора за аденозин (това е мозъчен модулатор), предотвратяващ прекомерната стимулация на нервните клетки. Ако рецепторът е блокиран, нервната система се превъзбужда на клетъчно ниво. Което ние потребителите го свързваме с енергия, тонус, фокус и т.н.

СИНЕФРИН ОТ ГОРЧИВ ПОРТОКАЛ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- ускорява сърдечната дейност
- стеснява кръвоносния съд
- намалява образуването на стомашни сокове
- понижава перисталтиката на стомах и черва
- разширява въздухоносните пътища в белите дробове
Авторско виждане на Белчо Христов
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
 • синефрин мобилизира мастните депа
 • синефрин увеличава производството на топлинна енергия
 • синефрин тонизира организма
 • синефрин подтиска апетита
ЗЕЛЕН ЧАЙ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- оптимизира нивата на кръвна захар
- подтиска апетита
- участва в антиоксидантната защита на клетка
- подпомага функцията на сърдечно-съдовата система
Авторско виждане на Белчо Христов
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
 • зеленият чай е натурален тоник
 • зеленият чай е мощен антиоксидант
 • зеленият чай прочиства кръвта и организма от бактерии
ТЕОБРОМИН ОТ КАКАО
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- подобрява холестеролния профил
- възстановява регенеративните функции на тъканите
- участва в детоксикацията на клетката
- драстично ускорява окислението на мастните клетки
Авторско виждане на Белчо Христов
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
 • теоброминът повишава работоспособността
 • теоброминът намалява стресът и напрежението
 • теоброминът влияе положително върху нервната система
Л-ТИРОЗИН (ИЗВЛЕЧЕН ОТ ХРАНИ)
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
- въздейства върху паметта и когнитивната функция
- възпрепядства сънливостта при стрес и прекомерна умора
- подобрява жизнената и физическа енергия
- предпазва от негативните симптоми на стрес и умора
Авторско виждане на Белчо Христов
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ

Тирозинът е вещество, от което организмът ни произвежда т.нар. катехоламини (невротрансмитери). Това са хормони, които участват в провеждането на нервния импулс в нервната система.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

Ai-Burn може да се приема от всички, които има нужда от:

 • ускоряване обмяна на вещества
 • отслабване
 • влизане в теглова категория (обикновени хора, манекени, модели, активни спортисти, професионални атлети)
 • енергия

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Приемайте продукта от 2 до 4 месеца, без прекъсване. Започнете с 2 таблетки 2 пъти дневно, 30 до 60 мин преди основните 2 хранения за деня. Не превишавайте прием от 4 таблетки за 24 часа. Задължително приложете диетичен и активен начин на живот.

Препоръчителни:

Желателни (допълнителни):

ЗАЩО ДА ЗАЛОЖИТЕ ТОЧНО НА ТОЗИ ПРОДУКТ – ПРИЧИНИ И ПОЛЗИ

Защото е балансиран и натурален. Портативен е (лесно можете да го приложите в ежедневието): винаги можете да сложите един цял блистер с капсули Ai-Burn в джоба и да го приемате 2 пъти днвено. Във своя ценови клас дори Ai-Burn няма еквивалент! Купувате работеща бленда.

СРАВНИТЕЛНА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА СПРЯМО ДРУГИ

Концентрацията на активни съставки НЕ е агресивна по никакъв начин за вас и здравето ви, за разлика от други бленди термогенни фет-бърнъри. Продуктът работи и при схема и начин на прием 2 х 1 за деня, както и 2 х 2 капсули за деня. Необходимо е разстояние от около 6-8 часа между двата приема, като последния (втория ви за деня) не трябва да е близко до часът ви за сън.

© АВТОРСКИ ПРАВА

Абсолютно забранено е използването на продуктовото ревю за други сайтове, медии и онлайн магазини. Повече информация за целта следете и четете тук.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

5 отзива за AI-BURN – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ

 1. petar777

  Перфектен продукт! Много, наистина много съм доволен. Дава една такава бистрота на енергията през деня ми. Не тренирам, ползвам го за отслабване и оптимизиране на обмяната на вещества. Страхотен избор ми направи г-н Христов, с това ревю, ползи и компания. Силно го препоръчвам!!!

 2. Белчо Христов (потвърден клиент)

  Здравейте Петър и благодаря за отзива. Аз лично също гласувам с 5 звезди, защото в личен план и опит, съм очарован от блендата и това как се чувствам и какви ползи извлякох от продукта.

 3. kamelia_giurova

  По време на една от дегустациите Ви г-н Христов ми дадохте мостра от Ai-Burn! Опитах продукта, като го приех 30 мин преди сутрешното си кардио… възхитена съм колко добра енергия ми даде този продукт и колко пот хвърлих … Днес ще дойда, за да си закупя цялата кутия 🙂

  • Белчо Христов (потвърден клиент)

   Радвам се за Вас! 🙂

 4. sonq_pavlova

  Страхотен продукт! Отслабнах -5кг за по-малко от месец. Препоръчвам ви го, както и магазина, винаги коректен Белчо!

 5. ivelina_malcheva_89

  Наистина работи!Страхотно Белчо Христов и благодаря на Yamamoto!

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории