Ai-DIUREBOL – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ВОДЕН БАЛАНС

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

Ai-DIUREBOL – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ВОДЕН БАЛАНС

42.99 лв.74.99 лв.

Yamamoto ® Nutrition Ai-DIUREBOL ® е хранителна добавка, съдържаща ефективни фитоактивни елементи срещу излишък на задържане на вода, което може да доведе до общо подуване, умора или локализирано подуване, особено в долните крайници или в корема и долната част на гърба.

Изчистване

Описание

Yamamoto ® Nutrition Ai-DIUREBOL ® е хранителна добавка, съдържаща ефективни фитоактивни елементи срещу излишък на задържане на вода, което може да доведе до общо подуване, умора или локализирано подуване, особено в долните крайници или в корема и долната част на гърба.

Трудно е, когато всички усилия, направени с диета и тренировка, едва не се показват, особено за спортисти, които се готвят за предстоящото състезание или фотосесия. Ai Diureboll може да се използва както от спортисти, така и от жени; резултатите се показват много бързо и не променят електролитния баланс на организма. Това се случва благодарение на наистина ефективните 100% естествени фитоактивни елементи, които увеличават дефиницията на мускулите, васкуларизацията и мускулната твърдост, без „вредни“ здравни ефекти върху мускулите, характерни за синтетични диуретици, които причиняват прекомерна загуба на мускулна пълнота или спазми нарушава електролитния баланс с потенциално опасни последици за здравето.

Ai-Diureboll идва с предимствата на подобрения дренажен капацитет на подкожните течности и подобрява микроциркулацията, експулсирането на токсини и гарантира защитата и обикновената функция на уринарния тракт благодарение на синергичното присъствие на 8 мощни фитодеривативни елемента във висока концентрация.

Глухарче: дълго използвано за източване и детоксикиране на свойствата на инсулин и флавоноиди, глухарче може да допълни отслабване диетични програми, стимулиране на метаболизма и храносмилането. Полезно, дори при запек, глухарче има и пречистващи свойства, които повишават бъбречните функции, стимулират диурезата и регулират кръвното налягане.

Зелен чай: зеленият чай винаги е бил известен като здравословна напитка и през последните няколко десетилетия науката е подчертала и нейните антиоксидантни, диуретични и противовъзпалителни свойства. Поради репутацията си като добър диуретик с пречистващо действие, той не може да бъде изключен от списъка на супер елементите на Ai Diureboll. В по-нови времена зеленият чай е широко използван като добавка, комбинирана с диети за отслабване. Всъщност той има конкретен термогенен ефект, увеличавайки топлинното производство на тялото, като по този начин помага на тялото да изгори повече калории. Но това не е всичко, тъй като увеличава освобождаването на ССК, хормон на червата, който намалява апетита, усилва ефекта на адреналина, който като мощен хормон на изгарянето на мазнини противодейства на стомашната панкреасна липаза, т.е. на ензимите за смилане на мазнини като алфа-амилази, като по този начин се намаляват въглехидратите усвояване.

Пилосела: растението е известно предимно като мощен естествен диуретик, който удвоява обема на урината и поради това фитотерапията отдавна се използва при лечението на целулита, подуване на глезените, оток на долните крайници, задържане на вода, особено ако е резултат от хранене разстройства или лекарствено лечение. Благодарение на своето дрениращо свойство той помага за отстраняване на излишните течности, токсини, както в случаите на хипертония, висока азотемия, хиперурикемия и ревматизъм. В действителност, Pilosella aurantiaca също така насърчава екскрецията и изтичането на жлъчката (има холеретично и колагенозно действие), което допринася за детоксикация на черния дроб. Растението е особено полезно в присъствието на камъни в урината, има антисептично действие за уринарния тракт и помага за пречистването на кръвта от излишъка от високо съдържание на животински протеини, характерни за организма.

Бромелаин: бромелаинът е протеолитичен ензим с противовъзпалително действие, получено от стъблото на ананаса, подпомага храносмилането, по-специално твърдите протеинови храни, ако се приема с храна. Освен тази допълнителна добавена стойност за строителите на тялото, тя е добре известна, защото насърчава оттичането на телесните течности и функционалността на микроциркулацията. Улеснява чувството за тежки крака и противодейства на несъвършенствата на целулита (действие, за което вече е добре известно). Но тя не трябва да бъде повърхностно отпадана от естествената субстанция за женските спортисти. Всички спортисти, които изпитват проблеми с излишните течности, отоци и възпаления, могат да се възползват от силния дрениращ ефект. Той действа директно върху възпалението, премахва отоците, които протичат по-бързо, облекчава болката както за директната фибринолиза на съсиреците, така и за активирането на противовъзпалителните простагландини. Действието на бромелаин върху медиаторите на възпалението е толкова силно, че в продължение на години в хирургическите интервенции той се допълва като контраст на болките и следоперативния едем.

Bearberry: една от причините, поради която тя е толкова привлекателна и вече добре позната, е поради нейния диуретичен ефект и мощен дезинфектант на уринарния тракт, който благоприятства неговата физиологична функционалност. Активната съставка е арбустин срещу множество бактерии, което показва антисептичната активност в урогениталния тракт, особено ако урината е алкална.

Аспарагин: химически алкалоид, който увеличава бъбречните показатели, като по този начин улеснява отстраняването на отпадъците от тялото. Аспарагинът, аминокиселина, която е ценен естествен диуретик, помага да се изхвърли натрий в излишък. Не случайно аспержите са идеалната храна за тези, които страдат от задържане на вода и имат едематозно състояние и / или неприятния вид на целулита, защото намаляват стагнацията на течностите в тъканите.

Goldenrod: известен със свой собствен диуретик, стимулиращи и противовъзпалителни свойства. Поради това е особено показан в възпалителните състояния на долния уринарен тракт (цистит, уретрит) и в присъствието на камъни в бъбреците (възпрепятства образуването). Златната пръчка е типична съставка на естествените дрениращи добавки, предназначени за лечение на задържането на вода и несъвършенствата на целулита. Неговото диуретично и пречистващо действие го прави полезно срещу подагра и хиперурикемия. Това растение също е добавка за отслабване и елиминиране на излишните течности поради мощното й дрениране и антицелулитно действие. Благодарение на диуретичното и противовъзпалително действие, той помага за поддържане на здравето на пикочните пътища; препоръчва се в случай на възпаление на долните пикочни пътища, като цистит и уретрит, за предотвратяване на ренела и камъни в бъбреците.

Centella asiatica: основното свойство на Centella Asiatica е да подобри кръвообращението, особено кръвоносните съдове. Някои от активните съставки в действителност са в състояние да стимулират производството на колаген, като по този начин защитават стените на венозните кръвоносни съдове и помагат за поддържането им тонирани и еластични срещу капилярна чупливост. Centella asiatica има и противовъзпалителни, антиоксидантни и много ценени дрениращи свойства.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ai-DIUREBOL – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ВОДЕН БАЛАНС“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории