AI-DREN – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ

Ревю на Белчо Христов

AI-DREN – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ

78.00 лв.

Ai-Dren и растителните екстракти, които съдържа, допринасят за детоксикирането на тялото (Dandelion, Wakame), оттичането на телесни течности (червена боровинка, череша) и поддържането на функцията на нормалния уринарен тракт (Lespedeza).

 
Изчистване

Описание

Натуралният диуретик на Yamamoto ® Nutrition е Ai-DREN. Това е хранителна добавка с високо съдържание на фибри, както и на други функционални съставки. По-специално, растителните екстракти, които съдържа, допринасят за детоксикирането на тялото (Dandelion, Wakame), оттичането на телесни течности (червена боровинка, череша) и поддържането на функцията на нормалния уринарен тракт (Lespedeza).

Също така екстрактът от ревен подпомага редовните движения на червата и храносмилателната функция. И накрая, йодът допринася за поддържането на нормална кожа. Yamamoto ® Nutrition Ai-DREN ® е несъмнено един от най-добрите продукти в своя клас. Високата дозировка на активните съставки, които съдържа, го прави много мощен продукт. Препоръчва се за онези, които търсят най-доброто, без компромиси!

Yamamoto ® Nutrition Ai-DREN ® е сложна формула, подходяща за почти всички, както и за професионални спортисти и за тези, които искат продукт, който да им помогне за оттичането на телесни течности! При това веднага!

Продуктът се формулира с 11 билкови екстракта и микроелементи, внимателно подбрани, за да работят в синергия. Приема се веднъж на ден – 12 таблетки в един прием, след закуската ви за деня.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „AI-DREN – БИЛКИ & БОТАНИКА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории