L-ARGININE HCL – ALLMAX

25.99 лв.

Аргинин на прах е най-чистата форма на Аргинина произведена по специална технология. Аргининът има няколко различни роли в организма. Изследванията показват , че приема на 1-2 грама на аргинин дневно съчетано с тренировки е голям ефект върху намаляването на мазнините в тялото след няколко седмици използване на продукта.

Изчистване

Описание

Aргининът се счита за условно есенциална аминокиселина. Това означава, че организмът произвежда аргинин нормално, но понякога той се нуждае от повече отколкото това, което е на разположение. Хранителни източници като фъстъци и бадеми са естествени източници на аргинин, но за тези, които желаят да използват аргинина за подобряване на спортните постижения или за увеличаване на чистата мускулна маса, трудно могат да си набавят необходимото количество, което се изисква от организма за постигане на оптимални резултати от хранителни източници. 

Последните университетски изследвания потвърждават способността на аргининът да действа като естествен предшественик на креатиновия синтез в тялото.

Също така е доказано, че той се използва и за увеличаване на естествените нива на хормона на растежа и увеличаване на способността на организма да консумира и използва кислород, тъй като той повишава нивата на азотен оксид (увеличава вазодилатацията). 

Всеки човек има нужда да приема достатъчно количество аргинин, като групите с повишени нужди от тази аминокиселина са подрастващите деца, спортистите, хората с наднормено тегло и възрастните хора. 

Приемането на аргинин от трениращи хора може да подсили имунната система, като по този начин ще им позволи да тренират по-здраво и да избегнат неприятните последици на претренирането. 

L-аргининът участва в протеиновия синтез в организма. Подпомага заздравяването на раните, изграждането на мускули, производството на сперматозоиди, елиминирането на крайни токсични продукти на обмяната. 

Използващите стероиди също могат да имат полза от допълнителния прием на аргинин, тъй като често тези хора имат повишени нива на лош холестерол – състояние, което се подобрява с приемането на аргинин. 

Хората с наднормено тегло, възстановяващите се от травма, както и тези с проблеми с ерекцията също биха усетили подобряване на физическото си състояние, ако приемат аргинин. 

ALLMAX аргининът е ултрачиста форма на ARGNINE. За производството му се използва изключителен 11-етапен процес за получаване на тази мощна аминокиселина monopeptide от чиста растителна основа. Без използването на каквито и да било животни!

РАЗФАСОВКИ И ДОЗИ

Продукта L-arginine HCL се предлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 100 грама съдържа 20 дози L-arginine HCl

Смесете една пълна чаена лъжичка (5 грама) от аргинин ALLMAX във вода или сок и приемайте 1-3 пъти дневно. Преди тренировки приемате ALLMAX аргинин около 30 минути преди тренировка. Понякога, в нетренировъчни дни, смесете една чаена лъжичка (5 грама) от ALLMAX аргинин при събуждането и всяка вечер преди да заспите.

Компания

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „L-ARGININE HCL – ALLMAX“