CLA FEMME – ALLMAX

20.99 лв.

CLA (конюгирана линолова киселина) са естествено срещащи се мастни киселини, открити в месо, сирене и млечни продукти. Приемът на CLA доказано чрез проучвания, помога за намаляване на телесните мазнини, чрез подтискане на активността на ензима липаза липопротеин (LPL).

Налично

Описание

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

– CLA Femme e eстествено получен продукт от шафраново масло

– CLA Femme е подкрепен от над 300 различни изследвания

– CLA Femme подпомага загубата на тегло

– CLA Femme подтиска мастната абсорбция

– CLA Femme подобрява телесния състав

– CLA Femme намалява глада

Установено е, че CLA се използва за намаляване на телесните мазнини и увеличава мускулната тъкан. Няколко проучвания, изследващи ефектите на CLA за управление на теглото и телосложението потвърждават това. Изследванията са установили, че добавки с CLA за контрол с теглото насърчават загубата на мазнини.

Установено е, че CLA подтиска растежа на мастните клетки, като подобрява и формата на тялото. Тази добавка е естествено получени от шафраново масло. Можете да се възползвате напълно от тази невероятна хранителна добавка и да се чувствате уверени, знаейки че ALLMAX е марка, която има най-високите стандарти при производството на хранителни добавки, създадени специално за Вас.

CLA80 Femme е безопасен, естествен и ефективен начин да поддържате здравословно телесно тегло. CLA80 Femme™ съдържа висококачествена 80% чиста линолова киселина. Естествено получена от шафраново масло CLA80 Femme осигурява 80% от ключовите изомери, научно доказани, че подобряват телосложението, намаляват телесните мазнини и подобряват формата на тялото. Проучванията показват, че CLA също предлага многобройни ползи за здравето, включително има и противовъзпалителни свойства.

CLA80 Femme е 100% добита от шафраново масло. Много други добавки могат да използват слънчогледово масло, тъй като това е значително по-евтин начин да се извлече CLA. Въпреки това, слънчогледово масло не произвежда много активна CLA. Шафраново масло съдържа 80% CLA, докато слънчогледово олио осигурява само 40% активна CLA. Съдържайки 100% шафраново масло, тази хранителна добавка Ви осигурява 80% от ключовите изомери на CLA.

CLA80 Femme е идеалното допълнение към женският начин на живот. Опитайте с IsoFemme протеиновите шейкове за жени. За окончателна и по-трайна загуба на тегло, комбинирайте CLA80 Femme с RAPIDCUTS Femme. Така не само ще промените коренно тялото си, но и ще преобразите живота си!

CLA е доказано, че може да бъде изключително ефективна за загуба на тегло, но е важно да се отбележи, че този продукт не е термогенен. CLA80 Femme работи изключително добре, когато се комбинира с горелки за мазнини, като RAPIDUTS Femme. Взети заедно, двете, могат да предизвикат трайно изгаряне на мазнини като отговор от увеличаването на скоростта на метаболизма и увеличаването на степента на загуба на мазнини.

CLA (конюгирана линолова киселина) са естествено срещащи се мастни киселини, открити в месо, сирене и млечни продукти. Приемът на CLA доказано чрез проучвания, помога за намаляване на телесните мазнини, чрез подтискане на активността на ензима липаза липопротеин (LPL). Този ензим пренася мазнините от кръвта в мастните клетки. В резултат на намалената активност на ензимът, транспортирането на мазнините в мастните клетки е блокирано. В същото време, CLA стимулира разграждането на телесни мазнини (липолиза). CLA80 Femme ™ е получен от шафраново масло.

CLA80 Femme е предназначен преди всичко за жени, които са искат да задубят тегло и да моделират тялото си. Докато приемате препоръчваната доза от CLA80 Femme, не трябва да изпитате никакви странични ефекти. Предварителни изследвания са показали, че CLA е безопасно да се приеме без странични ефекти, ако се консумира в съответствие с етикета

CLA80 Femme е извлечени от естествени мастни киселини и не включва стимуланти. Въпреки това, дори и без стимуланти, CLA80 Femme е полезен и ефективен когато искате да загубите тегло и да намалите телесните си мазнини. CLA не трябва да се използва по време на бременност или кърмене.

CLA доказано намалява съдържанието на мазнини в майчиното мляко и в резултат на това намалява приемът на млечни мазнини от кърмачетата. Това довежда до цялостно намаляване на калориите, което може да бъде нездравословно за Вашето новородено.

РАЗФАСОВКИ И ДОЗИ

Продукта CLA Femme се предлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 60 дражета съдържа 60 дози CLA Femme.

Като средство за отслабване, приемайте по 1 капсула на CLA 80 Femme до три пъти дневно непосредствено след хранене.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.