ЕНЕРГИЕН ГЕЛ (ENERGY)

Ревю на Белчо Христов

ЕНЕРГИЕН ГЕЛ (ENERGY)

3.50 лв.80.00 лв.

Енергиен гел Energy на Alphazer е енергийна хранителна добавка под формата на практичен гел стик, който трябва да се приема преди или по време на продължително изпълнение, базиран на балансирана смес от множество източници на въглехидрати с различни абсорбционни характеристики и времена на освобождаване на енергия, благодарение на глюкозата с Isomaltulose Palatinose ™ и фруктоза. Готова за употреба енергия, която помага за предотвратяване на симптомите на капки в кръвната захар, като повишено възприемане на умора и намаляване на координацията и умствената яснота.

 
Изчистване

Описание

Енергиен гел Energy на Alphazer е енергийна хранителна добавка под формата на практичен гел стик, който трябва да се приема преди или по време на продължително изпълнение, базиран на балансирана смес от множество източници на въглехидрати с различни абсорбционни характеристики и времена на освобождаване на енергия, благодарение на глюкозата с Isomaltulose Palatinose ™ и фруктоза.

Готова за употреба енергия, която помага за предотвратяване на симптомите на капки в кръвната захар, като повишено възприемане на умора и намаляване на координацията и умствената яснота.

Благодарение на практичния стик също ще можем да осигурим ценни минерални соли, загубени при изпотяване, да противодействаме на дехидратацията както в гореща, така и в студена среда и на риска от крампи, благодарение на натриев, магнезиев и калиев хлорид в цитратна форма, за по-добро усвояване и не рискува да дразни стомашно-чревния тракт. всичките ни гелове са основно ISOTONIC, където частиците от геловете могат много лесно да достигнат до стомаха и с асимилация се извършват бързо, но без да създават дисбаланси по отношение на ферментацията/подуването, благодарение на внимателния избор на вида въглехидрати нови поколение, използвано в сравнение с миналото, което води до много по-лесно смилаеми и функционални (виж ISomaltuolose и Cyclodextrins, които също са силно синергични и много добре допълващи се) в тяхната непрекъсната гликемична подкрепа.

Приемайте 1 гел преди и по време на тренировъчни занимания и нужди.

Компания

Alphazer

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ЕНЕРГИЕН ГЕЛ (ENERGY)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории