AMINODEX – РАСТИТЕЛИ ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ НА ТАБЛЕТКА (KYOWA QUALITY ®), С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (KYOWA QUALITY®) + ГЛУТАМИН (SUSTAMINE ®)

Ревю на Белчо Христов

AMINODEX – РАСТИТЕЛИ ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ НА ТАБЛЕТКА (KYOWA QUALITY ®), С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (KYOWA QUALITY®) + ГЛУТАМИН (SUSTAMINE ®)

(2 клиентски отзива)

66.00 лв.

Yamamoto® Nutrition AminoDEX ® това е хранителна добавка, произведена от растителни аминокиселини от ферментацията в Kyowa® Quality. Основната характеристика на AminoDEX® е, че съставките са произведени от растения, което прави този аминокиселинен басейн „чист фармацевтичен продукт“. Те не са пептиди, те са свободни аминокиселини, които влизат в кръвния поток и съответно в мускулите много по-бързо от всеки друг протеинов източник.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ AMINODEX

AminoDEX ® това е нов продукт хранителна добавка, произведена от растителни аминокиселини от ферментацията в Kyowa ® Quality. Основната характеристика на AminoDEX ® е, че съставките са произведени от растения, което прави този аминокиселинен басейн „чист фармацевтичен продукт“. Те не са пептиди, те са свободни аминокиселини, които влизат в кръвния поток и съответно в мускулите много по-бързо от всеки друг протеинов източник. Автоматично това означава, че тези аминокиселини са подходящи за вегетарианци и вегани и всички, които имат клинична нужда от такъв профил аминокиселини с такъв произход – растителен.

Всичко това допринася за ясното подобрение и по-доброто му използването на азота. Освен това, AminoDEX ® съдържа дипептида L-аланил-L-глутамин (Sustamine ®), който подобрява качесвените стойности на този продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, но също така играе жизненоважна роля при хидратирането на мускулната клетка.

На първо място, неговия произход, тъй като AminoDEX е формулиран с основни аминокиселини в свободна форма от растителен произход (вид бобови растения), получен от характерния Kyowa ферментационен процес, с добавяне на Sustamine, друг патентован материал от голям японски доставчик на висококачествени суровини.

Получените свободни аминокиселини имат интересна структура, която е много подобна на тази на човешкия скелетен мускул и става биодостъпна във време, което е по-бързо, в сравнение с други форми на аминокиселини/протеини. Така че, без да ангажират храносмилателния тракт, те постигат чревна абсорбция за броени минути. И това не е всичко!

Другата „силна точка“ и много ценна също е, че тя има абсолютен ефект върху задържането на азот, достигайки на практика 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци, което защитава „филтрите“ на човешкото тялото (черен дроб и бъбреци).

В допълнение, друг ефективен помагач, който можете да добавите към великолепните „8“ неща, е Sustamine, дипептидът аланил-1-глутамин, който има нетни абсорбционни характеристики по-добри от L-глутамин за максимално хидратиране на клетките по време и / насърчава лечебните процеси, които се задействат след тренировка, и започвайки от чревната стена, дори подкрепя имунната система. Следователно: бързо достъпни аминокиселини, с 98-99% биодостъпност, за по-бързо и по-ефективно възстановяване. Приемайте по 5 таблетки веднага след физическа дейност или при необходимост, съгласно вашият план на работа по диета и суплементиране.

КАКВО Е KYOWA КАЧЕСТВО?

Марката Kyowa Quality (KQ) се състои от обширна линия свръхчисти аминокиселини и свързани съединения, доставяни от KYOWA HAKKO BIO CO., LTD. (KYOWA), световен лидер с над 60 години опит в производството и репутация за строго осигуряване на качеството.

Със своята иновативна технология за ферментация, изградена през годините, KYOWA се превърна в надежден пионер в областта на здравеопазването, като допринесе съществено за здравето и благополучието на хората по света. Семейството от съставки на KQ са произведени, за да отговарят на високите стандарти за осигуряване на качество, като доставят качествени и надеждни материали за различни индустрии като фармацевтични продукти, храни и козметика.

Марката KQ доставя обширна линия свръхчисти аминокиселини и свързани съединения, подкрепени от науката и ангажимента на KYOWA за качество и надеждност.

Марката KQ доставя постоянно чисти и ефикасни продукти, като използва 60-годишните производствени познания на KYOWA на базата на строгите стандарти за осигуряване на качество. Гарантирането на качеството представлява ядрото на марката KQ, като влияе върху решенията за разработване, производство, маркетинг и продажби на продукти. Поставяйки качеството на първо място, KQ гарантира на производителите и производителите на надежден, висококачествен продукт с постоянна производителност.

KQ е посветен на търсенето и прилагането на нови технологии за:

 1. производство на уникални, биологично активни съединения
 2. рафиниране на продукти за елиминиране на примеси
 3. намаляване на въздействието върху околната среда на нашите производствени процеси

Започвайки с нашата основна ферментационна технология за индустриално производство на аминокиселини и се разширява до откриването на нов метод за образуване на ди- и трипептиди, KQ продължава да ръководи индустрията в разработването на нови технологии, които подобряват работата на съставките с гарантирано качество.

KQ предлага насипни фармацевтични продукти и аминокиселини от фармацевтичен клас, нуклеинови киселини, органични киселини и други свързани съединения. Нашите продукти отговарят на изискванията на основните фармацевтични официални монографии; Японска фармакопея (JP), Фармакопея на Съединените американски щати (USP), Европейска фармакопея (ЕП). Нашият висококачествен API за насипни товари (Active Pharmaceutical Ingredient) се продава на фармацевтични компании по целия свят. 

KQ се ангажира да произвежда чисти продукти с най-високо качество, използвани за подобряване на живота. Десетилетия на изследвания и усъвършенстване са вложени в разработването на нашите стандарти и методи за пречистване. Много продукти са сертифицирани за кошер и халал.

KQ продуктите са базирани на научни изследвания. Като марка KYOWA, KQ продуктите се възползват от дългогодишния ангажимент на KYOWA за изследвания, включително персонал за научни изследвания и разработки на място. Проучванията за ползите за здравето на хората от продуктите на KYOWA са публикувани в рецензирани списания и обхващат широк спектър от теми.

Семейството от съставки на KQ включва много видове аминокиселини, нуклеинови киселини и свързани съединения. Тази обширна оферта не се предлага от други компании и предоставя значителни ползи за съставителите. Всички продукти на KQ са подкрепени от един и същ стандарт за високи постижения, който се асоциира с името KYOWA. Съставки, на които можете да се доверите KQ е подкрепена от KYOWA, международен производител на здравни съставки и световен лидер в разработването, производството и търговията с хранителни продукти, фармацевтични продукти и хранителни продукти. KYOWA е посветена на текущи научни изследвания, управление на качеството и образование на потребителите и изразходва значителни ресурси за тестване на ефикасността, безопасността и надеждността на своите продукти. Това посвещение стана известно в световен мащаб и представлява обещанието за постоянно качество и чистота.

БИОЛОГИЯ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

 • левцин: тази аминокиселина се счита за жизненоважна за синтеза на протеини и различни метаболитни функции – с други думи, това е незаменима аминокиселина, която помага за регулиране на нивата на кръвната захар, насърчава растежа и възстановяването на мускулните и костните тъкани, тъй като както и производството на растежен хормон. Тази аминокиселина е известна и с това, че предотвратява разграждането на мускулните протеини, причинено от нараняване или стрес. В допълнение, левцинът може да бъде полезен за хора, страдащи от фенилкетонурия. Оказва се, че левцинът е чудесно средство не само за изграждане на мускули, но и за отслабване. Тези хора, които са взели различни мускулни средства и изгарящи мазнини и очевидно търсят нещо друго, което да им даде по-фини предимства, приемането на добавка с левцин може да бъде добра идея. Проучванията показват, че тази аминокиселина действа по уникален начин: за разлика от другите аминокиселини, тя подпомага изгарянето на мазнини без изгаряне на мускул, като щади мускулните протеини и ги оставя да подпомогнат изграждането и увеличаването на мускулната печалба и маса. С други думи, тя е чудесна добавка за всички онези фитнес плъхове или диети, които трябва да тренират редовно в опит да натрупат мускули, като същевременно пазят мазнините от тялото. Изследванията потвърждават, че хората, които се задържат на богата на протеини диета, която включва достатъчно количество Левцин, губят повече телесни мазнини, като запазват по-постна мускулна маса. Трябва да запомните, че левцинът е основна аминокиселина, така че тялото ви не може да го произвежда по естествен начин, а само може да го получи от храна, включително богата на протеини животинска храна като риба, пилешко, говеждо месо, също млечни продукти и яйца. Хората на белтъчна диета или строги вегани най-вероятно не биха получили голяма част от левцина, преминаващ през кръвния си поток.
 • изолевцин: по принцип изолевцинът е широко признат като аминокиселина, способна да повишава издръжливостта и да подпомага заздравяването на мускулната тъкан. Особено се препоръчва на професионални спортисти и бодибилдъри, тъй като основната функция на Изолевцина в организма е да повишава енергийните нива и да подпомага тялото да се възстанови от напрегната физическа активност. Изолевцинът се счита за основна аминокиселина, която се намира в много протеини. С други думи, тази аминокиселина трябва да бъде получена чрез диетата в адекватни количества, за да отговори на нуждите на вашето тяло. Изолевцинът всъщност е изомер на левцина и е една от трите аминокиселини с разклонена верига, които образуват така нареченото семейство на аминокиселини с разклонена верига. Всъщност трите аминокиселини (изолевцин, левцин и валин) съставляват близо 70% от всички аминокиселини в протеините на тялото. Ето защо тяхната стойност в човешкото тяло е толкова висока. Тази аминокиселина може да бъде полезна в различни аспекти. Изолевцинът участва в синтеза на хемоглобин, както и в регулирането на кръвната захар и нивата на енергия. Проучванията разкриват, че тази аминокиселина има много ниска токсичност при фарматологични нива до 8% от концентрацията на разтвор при плъхове. Изолевцинът също помага за предотвратяване на загубата на мускули. Известно е, че тази аминокиселина насърчава възстановяването на тъканите след нараняване или операция. Освен това в литературата има съобщавани съществени доказателства, че семейството на аминокиселини с разклонена верига има анаболни ефекти върху синтеза на мускулни протеини. Ето защо добавката с изолевцин може да повлияе положително на увеличаващото се съдържание на мускулни протеини в човешки тела, страдащи от загубата на мускулни протеини. Редица автори представиха доказателства, сочещи, че трите разглеждани аминокиселини са жизненоважни за стимулиране на анаболната функция при хората. И накрая, изолевцинът се превръща в кръвна захар в черния дроб, т.е. може да помогне за поддържане на нормални нива на кръвна захар.
 • валин: тази аминокиселина подпомага предотвратяването на разрушаването на мускулите, тъй като снабдява мускулите с допълнителна глюкоза, отговорна за производството на енергия по време на физическа активност. Валинът също е прекурсор в биосинтетичния път на пеницилин и е известен с това, че инхибира транспорта на Триптофан през кръвно-мозъчната бариера. С други думи, валинът е основна аминокиселина, важна за гладката нервна система и когнитивното функциониране. Валинът е една от трите аминокиселини с разклонена верига, заедно с левцин и изолевцин. Тази аминокиселина не може да се произвежда от тялото ви и трябва да бъде получена чрез храна или чрез добавки. Валинът е важен за ежедневните функции на тялото и за поддържането на мускулите, както и за регулирането на имунната система. Тази конкретна аминокиселина не се обработва от черния дроб, а се приема от мускулите. Можете да го набавите чрез бъбреци, листни зеленчуци, домашни птици и мляко. Валинът осигурява многобройни ползи като подобряване на безсънието и нервността. Освен това е доказано, че помага за облекчаване на нарушенията на мускулите и за ефективно потискане на апетита. Тази аминокиселина също значително подобрява регулацията на имунната система, но вероятно най-големите ползи от Valine изпитват спортистите, извършващи спорт на дълги разстояния и културизъм, защото тази аминокиселина е важна за възстановяването на мускулната тъкан и за метаболизма на мускулите, докато увеличаване на издръжливостта при упражнения. Бодибилдърите обикновено използват валин заедно с изолевцин и левцин за насърчаване на растежа на мускулите и за снабдяването им с енергия. Освен това тази аминокиселина им помага да възстановят тъканите, повредени по време на физическа активност. Спортистите обикновено знаят, че валинът е жизненоважен за мускулния метаболизъм и растежа на мускулната тъкан, тъй като подпомага поддържането на правилното количество азот в тялото.
 • фенилаланин: това е предшественика на тирозина, в комбинация с който води до образуването на адреналин. От своя страна, адреналинът се превръща в мозъчен химикал, използван за производството на норадреналин, отговорен за повишаване на умствената бдителност и памет, а също и за повишаване на настроението и за потискане на апетита. Тъй като норадреналинът влияе на настроението, се предлагат различни форми на фенилаланин за лечение на такива състояния като липса на енергия, проблеми с паметта, депресия, объркване, намалена бдителност и липса на апетит, като всички те се считат за причинени от дефицита на фенилаланин. Има рядко метаболитно разстройство – фенилкетонурия, което се среща при хора, които липсват на ензим, необходим на човешкото тяло, за да използва фенилаланин. В резултат на това разстройство причинява високи нива на тази аминокиселина, което от своя страна може да доведе до тежка, необратима умствена изостаналост, ако не се лекува преди триседмична възраст. У нас всички новородени се тестват за това разстройство през първите 2-3 дни от живота. Хората, страдащи от това, трябва да се хранят с диета, избягвайки фенилаланин. Според редица изследвания, тази аминокиселина може да помогне за лечение на хронична болка, да засили ефекта на UVA радиация при хора с витилиго и дори болест на Паркинсон – имаше проучване върху животни, което предполага, че фенилаланинът е в състояние да подобри уврежданията при ходене, скованост и др. говорни затруднения и депресия, причинени от болестта на Паркинсон. И накрая, Фенилаланинът се счита за полезен при лечение на депресия, тъй като тази аминокиселина стимулира производството на мозъчни химикали като допамин и норепинефрин. Фенилаланинът е основна аминокиселина, също действа като градивен елемент за протеините, което показва, че въпреки че тялото ви се нуждае от тази аминокиселина за здраве, не е в състояние да я произведе сама. Така че, имате единствения начин да задоволите търсенето си в Phenylalanine – да го получите от храната.
 • треонин: това е основна аминокиселина, тоест, той е жизненоважен за здравето ви, но не може да се синтезира от тялото ви и затова трябва да бъде получен от диета. Тази аминокиселина поддържа функционирането на централната нервна, сърдечно-съдова, черния дроб и имунната система – само за да назовем няколко. Освен това, той помага за синтеза на глицин и серин, които от своя страна подпомагат производството на колаген, еластин и мускулна тъкан. В допълнение, Threonine подпомага изграждането на здрави кости и зъбен емайл и ускорява процеса на зарастване на рани след травма или операция, като засилва имунната система. Треонин действа по следния начин: той се комбинира с аспарагинова киселина и метионин, за да подпомогнат съвместно черния дроб за усвояване на мазнини и мастни киселини. Този процес помага да се намали натрупването на мазнини в черния дроб, което в противен случай би повлияло на чернодробната функция. Тази аминокиселина е полезна и за лечение на болест на Лу Гериг, известна още като амиотрофична латерална склероза. Научните изследвания показват, че лечението с треонин също помага за облекчаване на симптомите на множествена склероза – друго заболяване, засягащо нервите и мускулите. Освен това, треонин е признат като имуностимулант, насърчаващ растежа на тимусната жлеза. Тъй като треонин се намира до голяма степен в централната нервна система, той може да бъде наистина полезен за лечение на различни видове депресия. Тази аминокиселина съставя еластин, колаген и емайл протеин и дори насърчава правилния метаболизъм на мазнините в черния дроб. И накрая, треонин е известен с това, че подпомага храносмилателния и чревния тракт да функционират по-гладко, както и за подпомагане на метаболизма и асимилацията. Правилните нива на треонин могат да бъдат намерени в повечето меса, млечни продукти и яйца. Веганите могат да го набавят от пшеничен зародиш, ядки, боб и някои зеленчуци, но в по-малки количества.
 • лизин: той е разпознат като аминокиселина, необходима като градивен елемент за всички протеини в тялото ви. Той играе основна роля в усвояването на калций, както и в подпомагането на изграждането на мускулен протеин. Освен това, лизинът помага за възстановяване от операция или травми и помага на тялото да произвежда хормони, ензими и антитела. Доказано е също, че тази аминокиселина потиска централната нервна система, като същевременно има антисептични свойства. Лизинът е основна аминокиселина, което означава, че е важна за човешкото здраве, въпреки че тялото ни не може да го произвежда. Затова трябва да се получава от храната. Лизинът е вид аминокиселини, които са градивните елементи на протеините. Той е жизненоважен за правилния растеж и играе важна роля в производството на карнитин, който е хранително вещество, което трансформира мастните киселини в енергия и понижава нивата на холестерола. Освен това е доказано, че тази аминокиселина помага на човешкото тяло да абсорбира калция, като същевременно играе съществена роля за образуването на колаген – вещество, необходимо за костите и съединителните тъкани като кожа, хрущял и сухожилие. Естествено, хората получават достатъчно количество лизин от храни, но спортистите, веганите и хората, които не обичат боба, може да се нуждаят от повече. Липсата на лизин в организма може да причини такива симптоми като бавен растеж, умора, гадене, виене на свят и дори репродуктивни нарушения. На веганите се препоръчва да консумират повече бобови растения като боб, грах и леща, за да получат достатъчно количество лизин. Има многобройни изследвания, доказващи, че лизинът може да помогне за предотвратяване на огнища на простудни заболявания и генитален херпес. Други изследвания разкриват, че той помага на тялото да абсорбира калция и да намали количеството на загубен калций в урината. Тъй като калцият е от съществено значение за здравето на костите, можете да заключите, че лизинът може да помогне за предотвратяване на загубата на кост, причинена от остеопороза.
 • метионин: той е съдържаща сяра протеиногенна аминокиселина, действаща като междинен продукт в биосинтезата на различни фосфолипиди. Той е важен при метаболизма на един въглерод и спомага за детоксикацията в черния дроб. Междувременно неправилната конверсия на Метионин може да доведе до атеросклероза. С други думи, тя е една от основните аминокиселини, необходими за вашето здраве, но проблемът е, че тя не може да се произвежда в организма и в резултат на това трябва да я осигурите чрез вашата диета. Обикновено повечето хора не трябва да приемат добавката Метионин, когато са в добро здраве. Естествено, можете да получите част от тази аминокиселина от храни като месо, риба и млечни продукти. Що се отнася до веганите и хората, които спазват ниско протеиновата диета, те могат да я получат от пълнозърнести храни.Метионинът всъщност е доставчик на сяра и няколко други съединения, от които тялото ни се нуждае за нормален метаболизъм и растеж. Както знаете, сярата е ключов елемент и много важен за нашия живот. Ако ви липсва адекватен прием на сяра, тялото ви няма да може да произвежда и да използва някои антиоксидантни хранителни вещества. Следователно метионинът е много ценно хранително съединение, осигуряващо множество ползи за тялото ви. Например, европейските лекари го използват за лечение на такива състояния като депресия, възпаление, чернодробни заболявания и някои мускулни болки. Тази аминокиселина е особено полезна за хора, страдащи от доминиране на естрогена, т.е. количеството на естроген в организма е твърде високо в сравнение с това на прогестерона. Освен това жените, приемащи орални контрацептиви, също могат да намерят метионин за много полезен – като се има предвид, че естрогенът се изчиства чрез черния дроб, по-добре е да се засили чернодробната функция, за да се намали натоварването на естрогена в организма.
 • триптофан: днес триптофанът е признат за основния градивен елемент за многобройните животворни биомолекули, като ензими, структурни протеини, серотонин, мелатонин и невротрансмитери. Серотонинът е отговорен за много различни физиологични функции като афективни разстройства, възприемане на болка, сън, температура и кръвно налягане. Тази аминокиселина е призната като възможен медиатор на централната умора. Триптофанът може да бъде получен от растителни или животински източници и се използва широко в алтернативната медицина, за да помогне за лечение на безсъние, тревожност, депресия и дори ПМС. Освен това, тази аминокиселина се използва за спиране на тютюнопушенето и за други състояния. Известен е в световен мащаб за облекчаване на незначителни ПМС, за засилване на релаксацията и съня, за успокояване на нервите и безпокойството и за намаляване на желанието за въглехидрати. Триптофанът също е жизненоважен за процеса на производство на серотонин, който е мозъчен химикал, участващ в регулирането на настроението. Следователно, когато страдате от депресия, може да има намалено количество серотонин, освободен от нервните клетки в мозъка ви. Междувременно Триптофан е в състояние да засили антидепресантния ефект на серотонина, като увеличи количеството на серотонин в кръвта. Предимства на Триптофан Сред другите предимства на тази аминокиселина има факти, че Триптофан помага за лечение на депресивни състояния в менопауза, както и за облекчаване на симптомите на синдрома на неспокойните крака. В допълнение, той подпомага контрола на хиперактивността при деца и облекчава стреса. Тази аминокиселина е призната също така, че участва в регулацията на съня в организма: повишаването на нивата на триптофан може да ви помогне да нормализирате моделите на съня. Изследванията посочват също, че хората, страдащи от мигренозно главоболие, трябва да регулират нивата на триптофана.
 • л-аланил-глутамин: глутаминът, известен още като L-глутамин, изглежда е най-активната аминокиселина, участваща в много метаболитни процеси. Например глутаминът се превръща в глюкоза, ако тялото ви се нуждае от повече глюкоза като енергиен източник. Освен това той участва и в поддържането на нормално ниво на глюкоза в кръвта и подходящия диапазон на рН. Всъщност глутаминът беше признат за най-разпространената свободна аминокиселина, открита в човешките мускули и в плазмата. Човешкото тяло използва тази аминокиселина с висока скорост за бързо разделяне на клетките, като левкоцитите, за да им осигури енергия, т.е. да създаде най-добрите условия за биосинтеза на нуклеотида. С други думи, глутаминът се счита за жизненоважен за правилната имунна функция. Основната част от глутамин се съхранява в мускулите и в белите дробове, където се произвежда най-вече. Глутаминът е признат за много важна аминокиселина, спомагаща за премахването на излишния амоняк, който е обикновен отпадъчен продукт в човешкото тяло. Тази аминокиселина също се оказа важна за храносмилането и за нормалната мозъчна функция. Глутаминът помага за защита на лигавицата на стомашно-чревния тракт и помага на спортистите да поддържат форма. Как се произвежда глутамин в тялото? Учените се съгласиха, че глутаминът е най-разпространената аминокиселина или градивен елемент на протеин в човешкото тяло. Но откъде можете да го вземете? Обикновено тялото ви може да произвежда достатъчно аминокиселина за редовните си нужди, но понякога екстремният стрес като много интензивно упражнение или заболяване може да причини недостиг на глутамин, защото тялото ви ще се нуждае от повече аминокиселина, отколкото може да произведе. Хората естествено са в състояние да получат достатъчно глутамин, без да приемат добавка, тъй като човешкото тяло го произвежда. Освен това можете да получите повече глутамин в диетата си. Междувременно някои медицински състояния като наранявания, операция и стрес обикновено понижават нивата на тази аминокиселина. В действителност, когато тялото ви е стресирано при такива условия, той освобождава хормона, наречен кортизол, в кръвта ви. Високите нива на този хормон намаляват запасите от глутамин в човешкото тяло, което предполага, че може да се наложи да приемате добавка глутамин, за да помогнете на тялото да се възстанови.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

AminoDEX е продукт подходящ за:

 • възстановяване след физическо натоварване
 • възстановяване след оперативни интервенции
 • попълване на анинокиселинни нужди и дневни дажби

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Препоръчителна дневна доза: приемайте по 5 таблетки с 250 мл вода. 

СРАВНИТЕЛНА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА СПРЯМО ДРУГИ

Продуктът няма аналог във световната търговска мрежа, основно заради патента за качество Kyowa!

© АВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТОВИ, СНИМКОВ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Белчо Христов е биолог консултант на Yamamoto Nutrition – България. Всеки тексови, снимков и видео материал за всички ревюта на продукти Yamamoto Nutrition са със запазени авторски права. Абсолютно забранено е използването им в други сайтове и социални мрежи!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

2 отзива за AMINODEX – РАСТИТЕЛИ ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ НА ТАБЛЕТКА (KYOWA QUALITY ®), С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (KYOWA QUALITY®) + ГЛУТАМИН (SUSTAMINE ®)

 1. veganarmy

  Много са добри, но много големи тея таблетки! Благодаря за ревюто Белчо.

  • Белчо Христов

   Затова, разделителната линия в таблетката е за да се счупят на 2 половини. Таблетките са големи, за да дадат на потребителя количество и качество едновременно, като виждате, помислили са и за приложимостта на продукта.

 2. veganarmy

  г-н Христов, не се бях досетил, благодаря! 🙂 🙂

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории