fbpx

AMINO DEX (+ ПОДАРЪК) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Промоция!

AMINO DEX (+ ПОДАРЪК) – YAMAMOTO NUTRITION

45.59  39.59 

Yamamoto® Nutrition AminoDEX ® това е хранителна добавка, произведена от растителни аминокиселини от ферментацията в Kyowa® Quality. Основната характеристика на AminoDEX® е, че съставките са произведени от растения, което прави този аминокиселинен басейн “чист фармацевтичен продукт”. Те не са пептиди, те са свободни аминокиселини, които влизат в кръвния поток и съответно в мускулите много по-бързо от всеки друг протеинов източник.

Налично за онлайн поръчка, както и във физическият магазин на компанията.

Описание

AminoDEX ® това е нов продукт хранителна добавка, произведена от растителни аминокиселини от ферментацията в Kyowa ® Quality. Основната характеристика на AminoDEX ® е, че съставките са произведени от растения, което прави този аминокиселинен басейн “чист фармацевтичен продукт”. Те не са пептиди, те са свободни аминокиселини, които влизат в кръвния поток и съответно в мускулите много по-бързо от всеки друг протеинов източник. Автоматично това означава, че тези аминокиселини са подходящи за вегетарианци и вегани и всички, които имат клинична нужда от такъв профил аминокиселини с такъв произход – растителен.

Всичко това допринася за ясното подобрение и по-доброто му използването на азота. Освен това, AminoDEX ® съдържа дипептида L-аланил-L-глутамин (Sustamine ®), който подобрява качесвените стойности на този продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, но също така играе жизненоважна роля при хидратирането на мускулната клетка.

На първо място, неговия произход, тъй като AminoDEX е формулиран с основни аминокиселини в свободна форма от растителен произход (вид бобови растения), получен от характерния Kyowa ферментационен процес, с добавяне на Sustamine, друг патентован материал от голям японски доставчик на висококачествени суровини.

Получените свободни аминокиселини имат интересна структура, която е много подобна на тази на човешкия скелетен мускул и става биодостъпна във време, което е по-бързо, в сравнение с други форми на аминокиселини/протеини. Така че, без да ангажират храносмилателния тракт, те постигат чревна абсорбция за броени минути. И това не е всичко!

Другата “силна точка” и много ценна също е, че тя има абсолютен ефект върху задържането на азот, достигайки на практика 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци, което защитава “филтрите” на човешкото тялото (черен дроб и бъбреци).

В допълнение, друг ефективен помагач, който можете да добавите към великолепните “8” неща, е Sustamine, дипептидът аланил-1-глутамин, който има нетни абсорбционни характеристики по-добри от L-глутамин за максимално хидратиране на клетките по време и / насърчава лечебните процеси, които се задействат след тренировка, и започвайки от чревната стена, дори подкрепя имунната система. Следователно: бързо достъпни аминокиселини, с 98-99% биодостъпност, за по-бързо и по-ефективно възстановяване. Приемайте по 5 таблетки веднага след физическа дейност или при необходимост, съгласно вашият план на работа по диета и суплементиране.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „AMINO DEX (+ ПОДАРЪК) – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории