AMINODEX POWDER – РАСТИТЕЛИ ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ НА САШЕ (KYOWA QUALITY ®), С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (KYOWA QUALITY®) + ГЛУТАМИН (SUSTAMINE ®)

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

AMINODEX POWDER – РАСТИТЕЛИ ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ НА САШЕ (KYOWA QUALITY ®), С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (KYOWA QUALITY®) + ГЛУТАМИН (SUSTAMINE ®)

57.99 лв.

AminoDEX ® POWDER е хранителна добавка, приготвена с есенциални аминокиселини от растителен произход от качествена ферментация на Kyowa ®. Характерното за AminoDEX ® POWDER е, че той се получава от растителни съставки, които правят тези аминокиселинен  със „фармацевтична чистота“. Знаете, голямата част от профила на растителния протеин остава неусвоен от червата, което във този продукт е избегнато като опция.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

AminoDex Powder не са пептиди, те са аминокиселини в свободна форма, които навлизат в кръвния поток и  в мускулите много по-бързо от всеки друг източник на протеини. Всичко това допринася за забележимото подобряване на употребата на Азот.

В допълнение, AminoDEX ® POWDER съдържа дипептида L-аланил-L-глутамин (Sustamine ®), който носи допълнителна стойност на продукта. Участва в обмена на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, той също играе основна роля в хидратацията на мускулната клетка.

AminoDEX ® POWDER е най-новият модел в хранителните добавки Yamamoto ® Nutriton. AminoDEX ® POWDER е иновативна добавка с незаменими аминокиселини от растителен произход, получени по метода на ферментация Kyowa®.

Ако искахме да гласуваме за основна добавка, която да подпомогне процесите на възстановяване и възстановяване на мускулите, аминокиселините ще бъдат насърчавани с най-добрите оценки, така че силно искахме тези аминокиселини или „тухли“, които са от съществено значение за синтеза на нови протеини, да бъдат част от стабилно възтановяване на Ямамото нутришън

Първо, нека помислим какво правят. Най-важното хранително вещество, което трябва да вземете след тренировка, за да задействате процесите на възстановяване, са протеините и по отношение на „по-метаболитен“ и готов, най-идеалният избор за тялото по това време са незаменими аминокиселини. Тези протеини са това, което се „търси“, това, което е „необходимо“, те са просто от съществено значение за синтеза на нови протеини.

Само помислете, че само 6 грама незаменими аминокиселини могат да имат реален ефект върху синтеза на протеини и можем да предположим, че работят за всяка цел, която спортистът иска да преследва, от рестриктивните диети за въглехидрати, за да отслабнете, до диети, приемащи множество калории, за да натрупате мускулна маса

Изучавайки кои биха могли да бъдат най-бързите и ефикасни форми за увеличаване на бионаличността на аминокиселини за мускулите, тук формулирах „AminoDEX ® POWDER“.

Какво отличава нашия AminoDEX® POWDER от другите основни аминови продукти по такъв специален начин? Иновацията, внесена от AminoDEX® POWDER. На първо място, защото AminoDEX® POWDER е формулиран с основни аминокиселини от растителен произход в свободна форма (като бобови растения), получени от характерния процес на ферментация Kyowa®, с добавяне на Sustamine, друг патент на голямата японска компания с отлично качество сурови материали. Тези аминокиселини в свободна форма, любопитно имат структура, много подобна на тази на скелетния мускул на човека и стават биологично достъпни възможно най-бързо, в сравнение с всяка друга форма на аминокиселина / протеин. Тогава, без да ангажират храносмилателния тракт, те достигат чревна абсорбция за няколко минути. И това не е всичко!

Другата „сила“ и нещо, което е много ценно, е абсолютната им ефективност при задържане на азот, получавате и използвате почти 98/99%, с драстично (почти нулево) намаляване на производството на азотни отпадъци, като по този начин предпазвате „филтрите на организма“ „(черен дроб и бъбреци).

Следователно: бързо достъпни аминокиселини, 98-99% на разположение за по-бързо и ефективно възстановяване. Колкото по-бързо се възстановите, толкова по-бързо можете да преквалифицирате и …. толкова по-бързо постигнете целите си.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „AMINODEX POWDER – РАСТИТЕЛИ ЕСЕНЦИАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ НА САШЕ (KYOWA QUALITY ®), С РАЗКЛОНЕНА ВЕРИГА (KYOWA QUALITY®) + ГЛУТАМИН (SUSTAMINE ®)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории