fbpx

АШВАГАНДА (БИО, ПРАХ)

Ревю на Белчо Христов

АШВАГАНДА (БИО, ПРАХ)

12.19 лв.

Ашваганда, наричана още Индийски жен-шен и зимна череша е растение, което се използва като лечебна билка в аюрведичната медицина. Ашваганда на прах се получава от корените на растението. Произход – Индия.

Изчерпан

Описание

Ашваганда, наричана още Индийски жен-шен и зимна череша е растение, което се използва като лечебна билка в аюрведичната медицина. Ашваганда на прах се получава от корените на растението.

Тя е добре призната със своите адаптогенни свойства. Адоптогенът помага за естественото увеличаване на устойчивостта на организма към стреса. Повечето аюрведа лекари, традиционно използвали Ашваганда прах за насърчаване на релаксация, емоционално равновесие и сексуален стимул. Най-често срещаната полза за здравето от билката включва стимулиране на имунната система. Корените са в състояние да увеличат броя на белите кръвни клетки. Тя помага за облекчаване на безсънието.

Съставът на Ашваганда е еднокомпонентен.

Начин на употреба: препоръчителната дневна доза е между 500 и 1 000 mg (около 5 g) дневно. Може да добавите ашваганда на прах към шейкове, смутита и фрешове.

Компания

Dragon SuperFoods

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „АШВАГАНДА (БИО, ПРАХ)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории