ASTRAGALO – 30 TABKETKI / 30 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

ASTRAGALO – 30 TABKETKI / 30 ДОЗИ

22.99 лв.

Astragalo: подкрепете имунната си система и се борете със стреса благодарение на фитотерапевтичните свойства на астрагал

✔️ 400 mg екстракт от астрагал на таблетка, титриран до 70% полизахариди;

✔️ подпомага естествените защитни сили на организма;

✔️ тонизиращо-адаптогенно действие;

Партида: C21Б528 | Срок на годност: 03/2025 | SKU: 4926266002540

В наличност

Описание

Astragalo е хранителна добавка, осигуряваща 400 mg екстракт от корен на астрагал на дневна доза. Първоначално от Далечния Изток и Китай, фитотерапевтичен елемент, използван от древни времена както в западната медицина, така и в традиционната китайска медицина, Астрагал (и по-специално корените му) чрез тонизиращото си действие може да повиши прага на резистентност към стресови фактори, да стимулира тъканните подобрения и още много други. Въпреки това традиционната китайска употреба на растението е насочена към стимулиране на Chi на далака и белите дробове, т.е. онези органи (заедно с бъбреците), които са основни за енергийните потоци на тялото и следователно и за защитна енергия и имунитет.

Когато времето стане по-студено, Astragalus представлява едно от най-ефективните природни средства за укрепване на защитните сили на имунната система и предотвратяване и лечение на заболявания, причинени от настинка и грип, поради доказаните му имуностимулиращи свойства за предотвратяване на инфекциозни заболявания, особено вируси, настинки и грип. Всъщност действието му произтича от противодействие на атрофията на органи като далака, тимуса и чревните лимфни възли и насърчаване на фагоцитния капацитет и трансформацията на Т-лимфоцитите.

Astragalo е хранителна добавка, осигуряваща 400 mg екстракт от корен на астрагал на дневна доза. Първоначално от Далечния Изток и Китай, фитотерапевтичен елемент, използван от древни времена както в западната медицина, така и в традиционната китайска медицина, Астрагал (и по-специално корените му) чрез тонизиращото си действие може да повиши прага на резистентност към стресови фактори, да стимулира тъканните подобрения и още много други.

Въпреки това традиционната китайска употреба на растението е насочена към стимулиране на Chi на далака и белите дробове, т.е. онези органи (заедно с бъбреците), които са основни за енергийните потоци на тялото и следователно и за защитна енергия и имунитет.

Когато времето стане по-студено, Astragalus представлява едно от най-ефективните природни средства за укрепване на защитните сили на имунната система и предотвратяване и лечение на заболявания, причинени от настинка и грип, поради доказаните му имуностимулиращи свойства за предотвратяване на инфекциозни заболявания, особено вируси, настинки и грип .

Всъщност действието му произтича от противодействие на атрофията на органи като далака, тимуса и чревните лимфни възли и насърчаване на фагоцитния капацитет и трансформацията на Т-лимфоцитите.

Продуктът е регистриран и одобрен от Българската Агенция по Безопасност на Храните (БАБХ). Детайли:

ИМЕ НА ПРОДУКТА: Астрагало /Хранителна добавка/

НОМЕР НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: Т242303488

ДАТА НА ВПИСВАНЕ НА ПРОДУКТА: 15/08/2023 г

ВИД РАЗФАСОВКА (НА ПРОДУКТА): 30 таблетки | ДОЗИ В ОПАКОВКА: 30

ПРОИЗВОДИТЕЛ: Yamamoto Research / ДЪРЖАВА: Италия

СЪСТАВКИ В ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДНЕВНА ДОЗА: СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИЯ СЪСТАВ ВЪВ ДОЗА: (1 ТАБЛЕТКA)

Астрагал екстракт – 400 мг

от който полизахариди – 280 мг

ДЕТАЙЛЕН СЪСТАВ И СЪПЪТСТВАЩИ СЪСЪАВКИ:

Сух екстракт от корен на астрагал (Astragalus membranaceus Moench) 70% полилизахариди , пълнител: микрокристална целулоза; антислепващи агенти: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

За подобряване имунните сили на организма.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

Приемайте по 1 таблетка на ден с вода.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хране Не се препоръчва за деца или бременни жени. Не привишавайте препоръчителна дневна доза!

ВНОСИТЕЛ: 

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Стара Загора, ул „Рила“ – №8

СКЛАД:

„Биг Бой Шоп“ ООД – гр. Варна, бул. „Чаталджа“ – №20 – регистрация № 03090176

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “ASTRAGALO – 30 TABKETKI / 30 ДОЗИ”