fbpx

АВЕНА САТИВА (ОВЕС) 200 МГ 100 КАПСУЛИ – BIOHERBA

Ревю на Белчо Христов

АВЕНА САТИВА (ОВЕС) 200 МГ 100 КАПСУЛИ – BIOHERBA

8.99 лв.

Авена сатива подпомага по естествен начин репродуктивната система и повишава фертилността. През годините Avena Sativa се използвал като естествен афродизиак и повишаваща силата билка и за двата пола.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Авена Сатива се прилага за бързо възстановяване на болни след тежки заболявания и при недоимъчни състояния.При възпаление на стомашно-чревната лигавица, стомашно-чревни разстройства с повръщане и диария, при които овесът се явява ценно лечебно средство; същевременно при някои форми на запек подпомага перисталтиката, но меко, тъй като повечето му фибри не са груби, а разтворими.
Продължителната употреба на продукти от овес повлиява благоприятно повишеното съдържание на холестерол в кръвта, задръжката на течности при сърцечносъдови и бъбречни заболявания, както и увеличението на простатната жлеза. Подпомага по естествен начин репродуктивната система и повишава фертилността. През годините Avena Sativa се използвал като естествен афродизиак и повишаваща силата билка и за двата пола.
Състав: Авена Сатива / green tops /
Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула два пъти дневно с 200 мл вода, преди хранене.

Компания

Bioherba

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „АВЕНА САТИВА (ОВЕС) 200 МГ 100 КАПСУЛИ – BIOHERBA“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории