fbpx

B-100 COMPLEX – NATROL

Ревю на Белчо Христов

B-100 COMPLEX – NATROL

39.49 лв.

Какво представлява В-100 Комплекс на Natrol? Приемът на този продукт осигурява набавянето на основни хранителни вещества, които участват широкоспектърно в правилното протичане на процесите в организма. В състава на Natrol B-100 Complex е включен набор от активни витамини от В-група, основни хранителни вещества, подпомагащи растежа и развитието и UltraGreen патентована формула.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Какво представлява В-100 Комплекс на Natrol? Приемът на този продукт осигурява набавянето на основни хранителни вещества, които участват широкоспектърно в правилното протичане на процесите в организма. В състава на Natrol B-100 Complex е включен набор от активни витамини от В-група, основни хранителни вещества, подпомагащи растежа и развитието и UltraGreen патентована формула. Natrol B-100 Complex съдържа пълната гама от осем витамина, принадлежащи към В-групата и пряко отговорни за поддържането на стабилна имунна система, мускулен тонус, правилна обмяна на веществата, зрително и дермално здраве.

Включената в състава на продукта UltraGreen формула се състои в специфичното съчетание от екстракт от люцерна, листа от обикновена и градинска мента, листа от спанак и спирулина. В своята същност спирулина представлява влакнести синьозелени водорасли, свойствата на които се прилагат в производството на хранителни добавки, осигуряващи приема на витамини, минерали, протеини, както и антиоксидантна защита за поддържането на здрав организъм. Наличната в продуктовото съдържание фолиева киселина участва активно в производството на кръвни клетки, в процеса на клетъчен растеж, както и в правилното усвояване на витамините от В-група.

  • съдейства за енергийния баланс в организма
  • облекчава и редуцира следствията от наструпания в организма  стрес
  • съдържанието на продукта е на 100% растителна основа

препоръчителната доза за еднократен прием съдържа: 100mg витамин В-1 (тиамин), 100mg витамин В-2 (рибофлавин), 100mg ниацин, 100mg витамин В-6, 400mcg фолиева киселина, 100mcg витамин В-12, 100mcg биотин, 100mg пантотеинова киселина и 17mg калций

Начин на употреба: приемайте по 1 таблетка веднъж дневно, по време на хранене.

Компания

Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „B-100 COMPLEX – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории