BCAA PRO 8:1:1 – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

BCAA PRO 8:1:1 – YAMAMOTO NUTRITION

70.00 лв.

Yamamoto ® Nutrition Bcaa PRO 8: 1: 1 Kyowa ® Quality. Bcaa PRO е аминокиселина с разклонена верига (KyowaQuality®) хранителна добавка с витамини В1 и В6. BCAA се препоръчва да се допълни диетата на спортисти. Формулата също е обогатена с витамин В1, който поддържа нормалния енергиен метаболизъм, и витамин В6, който допринася за намаляване на умората и умората, и за поддържане на нормалния метаболизъм на протеини и гликоген.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto ® Nutrition Bcaa PRO 4: 1: 1 Kyowa ® Quality. Bcaa PRO е аминокиселина с разклонена верига (KyowaQuality®) хранителна добавка с витамини В1 и В6. BCAA се препоръчва да се допълни диетата на спортисти. Формулата също е обогатена с витамин В1, който поддържа нормалния енергиен метаболизъм, и витамин В6, който допринася за намаляване на умората и умората, и за поддържане на нормалния метаболизъм на протеини и гликоген.

Марката Kyowa Quality (KQ) е съставена от широка гама от свръхчисти аминокиселини и свързани съединения, осигурени от Kyowa Hakko BIO Co. LTD., Световен лидер с над 60 години опит и репутация за строго осигуряване на качеството. С иновативната си технология за ферментация, разработена през годините. Kyowa® стана доверен пионер в областта на здравето.

КАЧЕСТВО ПЪРВО!

Марката KQ осигурява постоянно чисти продукти, надграждайки 60 години опит на Kyowa®. Гарантирането на качеството е сърцевината на марката KQ. Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) са важна група от незаменими аминокиселини, състоящи се от левцин, изолевцин и валин. BCAA са сред деветте основни за човека аминокиселини, тъй като тялото ни не е в състояние да ги произвежда. Единственото снабдяване на организма е чрез ежедневна диета или добавки.

Аминокиселините с разклонена верига (BCAA) представляват 35% от основните аминокиселини в мускулните протеини. Левцин, изолевцин и валин са основни аминокиселини, осигурени от различни хранителни протеини. BCAA могат да се приемат като добавки, особено се препоръчват преди интензивни тренировки или взискателна физическа работа. Bcaa PRO съдържа съотношение на левцин, изолевцин и валин в съотношение 8: 1: 1.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BCAA PRO 8:1:1 – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории