fbpx

БЯЛА ВЪРБА – BIOHERBA

Ревю на Белчо Христов

БЯЛА ВЪРБА – BIOHERBA

9.99 лв.

Кората на бялата върба спомага като аналгетично и противовъзпалително, като подпомага при облекчаване на болката и дискомфорта при различни възпалителни състояния. Благоприятства функциите на пикочната система, особено на пикочния мехур. Притежава диуретично свойство.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Кората на бялата върба спомага като аналгетично и противовъзпалително, като подпомага при облекчаване на болката и дискомфорта при различни възпалителни състояния. Благоприятства функциите на пикочната система, особено на пикочния мехур. Притежава диуретично свойство. Бялата върба е добра природна алтернатива като спомага при фебрилни състояния с висока температура, втрисане и настинка.

Кората  е основата за синтеза на аспирин. Може да се използва и като спомагателно средство при мускулни, ставни, и менструални неразположения, при зъбобол и главоболие. Богата е на флавоноиди, кондензирани танини и гликозида салицин.

Състав на една капсула: Бяла върба кора – 200mg.

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, приемайте по две капсули два пъти  на ден за предпочитане с храна.

Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхраняванамясто, недостъпнозадеца.

Съдържание на една капсула: Бяла Върба 200мг.

Съдържание на дневна доза: Бяла Върба 800мг.

Други съставки: Желатин.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал / 100гр

Компания

Bioherba

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БЯЛА ВЪРБА – BIOHERBA“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории