fbpx

БОАБАБ (БИО, ПРАХ)

Ревю на Белчо Христов

БОАБАБ (БИО, ПРАХ)

6.99 лв.

Баобаб е растение познато като “Дървото на живота” и е ценено от местните жители на Африканския континент от векове. Баобаб е със забележителен хранителен състав- съществено количество витамин С, желязо и много алкализиращи минерали като: калций, калий и магнезий. Като допълнение баобаб е богат на хранителни ензими и фибри с пребиотичен ефект.

Изчерпан

Описание

Баобаб е растение познато като “Дървото на живота” и е ценено от местните жители на Африканския континент от векове. Баобаб е със забележителен хранителен състав- съществено количество витамин С, желязо и много алкализиращи минерали като: калций, калий и магнезий. Като допълнение баобаб е богат на хранителни ензими и фибри с пребиотичен ефект. Суровина за продукта е добита от Сенегал.

– Съживява и освежава. Баобаб прах е много високо съдържание на витамин C и ябълчена киселина, които имат силни енергийни-високодоходни свойства. Той помага за подобряване на използването на вашето тяло на храна за ефективно преобразуване в енергия.

– Укрепва имунната система. Витамин C и пребиотични фибри в баобаб помогнат да се стимулира имунната ви система.

– Поддържа здрав храносмилателния система. Баобаб прах е с високо съдържание на храносмилателни ензими и пробиотици, които подобряват растежа на пробиотичните бактерии в стомашно-чревния тракт.

– Здрава нервна система. Баобаб прах е с високо съдържание на калий, от съществено значение за нервната система, особено ако пиете кафе, кола или алкохол и да ядат храни с високо съдържание на натрий.

– Оптимизира поглъщането на желязо. Наличието на витамин C в комбинация с желязо в баобаб прах е особено ефективна за повишаване на желязо в тялото си.

Начин на употреба: можете да добавите 1-2 ч л баобаб на прах към шейк, плодов сок, мюсли, палачинки или по избор към печива и десерти, за да обогатите хранителния им състав.

Компания

Dragon SuperFoods

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БОАБАБ (БИО, ПРАХ)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории