BLACK GUARDIAN – ФОРМУЛА ЗА ЧЕРЕН ДРОБ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

BLACK GUARDIAN – ФОРМУЛА ЗА ЧЕРЕН ДРОБ

32.99 лв.

BlackGUARDIAN ® съдържа смес от фитоактивни екстракти с безценна помощ от пречистваща гледна точка (бял трън), антиоксиданти и цялостно подпомага нормалната функция на черния дроб (куркума и дезмодио).

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

BlackGUARDIAN ® съдържа смес от фитоактивни екстракти с безценна помощ от пречистваща гледна точка (бял трън), антиоксиданти и цялостно подпомага нормалната функция на черния дроб (куркума и дезмодио).

  • млечен трън: използва се отдавна като потенциален „регенератор“ на чернодробните клетки, тъй като народната медицина винаги се използва като пречиствател, благодарение на наличието на силимарин, комплекс от биофлавоноиди, наречени флавоглиани (силил, силикристин, силидианин), за които е доказано, че имат почистващи свойства. Знаете ли, че в BlackGUARDIAN ® силимаринът е под формата на Phytosomal ®? Yamamoto ® като модерна марка винаги се опитва да предложи добавена стойност на своите продукти, особено по отношение на абсорбцията и бионаличността. Какво представлява Fitosoma ®? Fitosoma ® е структура, чийто активен принцип е закрепен към полярната глава на фосфолипида. Какви са предимствата? Phytosomes ® са иновативна транспортна система за лошо бионалични активни съставки, подобряваща абсорбцията и бионаличността. Фитозомата ® значително увеличава биологичната активност в сравнение със същата доза на активната съставка, която не е третирана с фитозома ®.
  • холин битартрат: наричан още витамин В7 е важно хранително вещество с различни функции. Без холин мазнините лесно могат да се натрупват в черния дроб. Освен че е част от състава на клетъчните мембрани, този фосфолипид играе важна роля и в жлъчката. Фосфатидилхолинът, чийто предшественик е, се намесва в емулсията на мазнини, процес, който улеснява смилането на липидите в червата. Благодарение на този механизъм фосфатидилхолинът ви позволява да намалите съхранението на мазнини и да ограничите натрупването на холестерол.
  • бетаин хидрохлорид: който се оказва ефективно липотропно средство.
  • инозитол: инозитолът е един от основните компоненти на мембранните фосфолипиди и е необходим за синтеза на миелиновата обвивка, която обгражда нервите и следователно за правилното функциониране на нервите, мускулите и мозъка, но действа и като важен липотропен агент.
  • сух екстракт от куркума (Curcugreen ®): куркумата принадлежи към семейството на джинджифиловите, с които споделя „кулинарните“ свойства, но и антиоксидантното действие. Куркумата поддържа функцията на черния дроб. Употребата на Curcugreen ® (или Curcuma BCM95 ®) е насочена към представяне на най-добрата версия на бионаличен куркумин с пълна безопасност по отношение на демонстрирана клинична ефикасност.
  • Desmodio e.s: истинска нова добавена стойност към тази смес от компоненти, която заслужава известно внимание и относително представяне. Това е вид изкачващо се многогодишно растение, родено в много тропически райони на САЩ, Африка и Азия, което се използва широко в Перу, Бразилия, Боливия, но също и в Африка, както в Камерун, Гана, Гвинея, Мали и много други страни, където расте по ливади и в гори, расте до 50 см височина с богати червени цветя и зелени плодове, които приличат на зелен фасул. Това е растение, много богато на активни съставки. Съдържа интересно ниво на алкалоиди, сапонини, мастни киселини (линолова, олеинова, палмитинова), аминокиселини и минерали (главно фосфор, магнезий, сяра, калий). Наскоро Desmodio е одобрен във Франция и много други западни страни, като естествена алтернатива за неговата прочистваща и поддържаща функция на нормалната чернодробна функция.

НАЧИН НА ПРИЕМ:

След хранене, всеки ден приемайте по 1 капсула от формулата в продължение на 2 месеца. Една цяла кутия съдържа 60 дози – за целият цикъл за прочистване на черния ви дроб!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BLACK GUARDIAN – ФОРМУЛА ЗА ЧЕРЕН ДРОБ“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории