fbpx

BRAIN HEALTH 60 ТАБЛЕТКИ 1000 МГ – GREEN HEALTH

Ревю на Белчо Христов

BRAIN HEALTH 60 ТАБЛЕТКИ 1000 МГ – GREEN HEALTH

29.99 лв.

Brain Health има действие върху мозъчното кръвообращение, което повишава притока на кислород, глюкоза и важни хранителни вещества в мозъка. В резултат на това благоприятно се повлияват мозъчните функции като: концентрация, креативност, бдителност, комбинативност и други.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Brain Health | Брейн Хелт има уникално действие върху мозъчното кръвообращение. Подходящ при умствена и физическа умора. Повишава менталната енергия. Повишава концентрацията и креативността.

Brain Health има действие върху мозъчното кръвообращение, което повишава притока на кислород, глюкоза и важни хранителни вещества в мозъка. В резултат на това благоприятно се повлияват мозъчните функции като: концентрация, креативност, бдителност, комбинативност и други.

Какво е важно да знаем за Brain Health?

Брейн Хелт е 100% натурален продукт без странични действия.

Как действа Brain Health?

Brain Health по естествен път повишава притока на кислород, глюкоза и други хранителни вещества в мозъка.

За кого е подходящ Brain Health?

Брейн Хелт е подходящ за лица над 18-годишна възраст. Няма странични ефекти.

Съставките на Brain Health:

ГАБА аминобутерична киселина (GABA): аминокиселина, която действа като невротрансмитер в ЦНС (Централна Нервна Система). Тази аминокиселина предизвиква релаксация при стрес, а освен това и намалява тревожността. Ниската активност на ГАБА аминокиселината води до: тревожност, стрес, паник атаки, безсъние, главоболие, Паркинсон и други. ГАБА стимулира нормалното предаване на нервните импулси.

НИАЦИН: ниацинът е водноразтворим витамин от групата на В-комплекса, но е доста по-устойчив от останалите витамини-В. Намира се под две форми – никотинова киселина и ниацинамид, които имат еднаква витаминна активност. Чрез оползотворяване на аминокиселината триптофан, организмът сам може да произвежда ниацин.
Работейки синергично с тиамин (витамин В1) и рибофлавин (В2) ниацинът спомага за усвояването на въглехидратите, захарите и скорбялата. Като коензим витаминът е нужен за „дишането“ на клетките. Ниацинът играе важна роля за синтеза на полови хормони (естроген, прогестерон, тестостерон), както и на кортизон, инсулин и тироксин. Облекчава главоболието при мигрена, подобрява кръвообръщението, снижава високото артериално налягане и намалява пристъпите на диария. Ниацинът е важен, тъй като той увеличава енергията чрез правилно усвояване на храната. Не е за подценяване и ролята му при поддържането на добър вид на кожата. Освен това той снижава нивото на холестерола и триглицеридите. На основание на редица изследвания е изказано мнение, че дефицита на ниацин в организма възниква при въздействие на комплекс от фактори като ниско съдържание на никотинова киселина в храната, недостатъчно съдържание на триптофан, ниска употреба на белтък с небалансиран състав на аминокиселини и наличие в зърнените култури на никотинова киселина в неусвояема форма. Недостигът на този витамин може да доведе до редица заболявания като пелагра, дерматит, както и депресивни състояния и други психични смущения. Леките симптоми на ниацинов дефицит са раздразненителността на кожата, психическата нервност и безпокойство. Взимането на суплемент е най-подходящо да става непосредствено преди или след хранене.

Как се приема Brain Health | Брейн Хелт ?

1 таблетка дневно. При необходимост дозата може да бъде увеличена до 2-3 таблетки дневно.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BRAIN HEALTH 60 ТАБЛЕТКИ 1000 МГ – GREEN HEALTH“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории