CAESAR – КОРДИЦЕПС, ЗЛАТЕН КОРЕН, ЖЕН-ШЕН & КОФЕИН

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

CAESAR – КОРДИЦЕПС, ЗЛАТЕН КОРЕН, ЖЕН-ШЕН & КОФЕИН

25.99 лв.

Натурална комбинация от билки и тонизиращи вещества за вашата тренировка и занимание. Здраве и резултати във всяка таблетка! Продукт от серията на Алесио Сакара. Японско качество от Yamamamoto Nutrition. 

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

От много дългогодишния опит в контакт със спортисти от калибъра на Алесио Сакара, знаем, че енергията, поддържането на ритъма и ефективната мощност, поддържането на фокуса и яснотата и по-голямата устойчивост на умора са определящи фактори за представянето на спортистите в бойните спортове, кросфитъри., триатлонисти, ръгбисти и много други. Усилията, които често изискват не само висока интензивност, но чести промени в темпото и за продължително време. Затова създадохме натуралният продукт Caesar – текстура от ботаника, за вас и вашите здравословни резултати!

Ефективността на тази добавка за преди тренировка не се изразява в силен прилив на адреналин! Функция, която погрешно се среща в много продукти на пазара, което би увеличило прекомерно сърдечната честота с риск от промяна на състоянието на тревожност, ясност и реактивност, също благоприятстваща дехидратацията. Caesar ще ви даде:

  • енергиен фактор (не прекалено адренергичен);
  • по-голям фокус и яснота;
  • по-голяма психофизична реакция на организма към стресови фактори;
  • по-голяма устойчивост на умора;

Caesar е продукт подходящ за спортуващи за здраве мъже и жени, дори на възраст над 45-50 години!!!

Caesar е добавка, която отговаря на тези нужди, като истински съюзник в арсенала на спортиста и любителя спортист, като подпомага ума и тялото да се изправят по-дълго с постиженията с по-голяма енергия и яснота. Това се дължи на внимателния избор на елементи във формулировката на този „оптимален” продукт, включително три от „адаптогените“ par excellence:

  • женшен
  • златен корен
  • кордицепс

Всички известни „тонизиращи“ елементи на ориенталските лекарства, които действат, за да направят тялото по-силно в отговор на стрес и психофизическа умора, в комбинация с форма на бавно освобождаване на микрокапсулиран кофеин, за да осигурят по-постепенно енергийно повишаване, което продължава няколко часа. Gineseng Panax е една от най-популярните билкови хранителни добавки дори в съвременния свят, където е демонстриран неговият ергогенен ефект, способността му да намалява ежедневния психически стрес, както и да засилва подготовката и подхода. на състезание, благоприятстващо по-голяма психофизическа издръжливост и концентрация, с укрепване на имунната система, винаги много стресирано при спортисти.

Това е отличен антиоксидант, който улеснява митохондриалната активност по време на тренировка, със специално показание при продължителни аеробни усилия, където освен понижаване на концентрацията на лактат в кръвта, е установено, че хроничната употреба на женшен подобрява сърдечно-дихателните пътища. Употребата на Rhodiola rosea е била добре позната още в древни времена, където тя вече се е използвала в Древна Гърция, популациите на викингите са я приемали като ободряваща след интензивни физически усилия, а в Китай и Тибет тонизиращите свойства за повишаване на психофизичната устойчивост. Многото му характеристики правят Rhodiola успешно използван в спорта, където научната литература е показала, че може да поддържа имунната защита на спортиста, намалявайки риска от пренапрежение или претрениране по време на интензивни тренировки или състезания за издръжливост като колоездене и маратони. В полза на спортиста трябва да се отбележи, че той има много силно тонизиращо действие на интелектуално ниво, подобрява фокуса и паметта, благодарение на действието върху допамина и норадреналина, намалява умствената умора и ефективно повишава прага на нашето внимание. Родиола намалява секрецията на катаболни хормони като кортизол. Той предлага голяма помощ по отношение на настроението и действа за намаляване на появата на DOMS (забавя появата на болезненост на мускулите), след интензивни физически упражнения, като по този начин улеснява възстановяването на мускулите след тренировка, намалявайки нивата на маркерите за увреждане на мускулите като миоглобин , креатининаза и лактат дехидрогеназа (= мипротективна роля) и системното ниво на възпалителни цитокини, след продължителна и интензивна физическа активност. Както при женшен, той има своя собствена митохондриална ергогенна роля и подобрява сърдечно-съдовата и вентилаторна активност по време на дейности за издръжливост.

През последните години има няколко научни изследвания и също толкова доказателства, които показват, че Кордицепс, все по-известната лечебна гъба от китайската традиция, която благодарение на съдържанието си на биоактивни вещества, извършва множество полезни действия върху тялото със специално указание за нуждите на спортиста. Влязъл в „историята“ на спорта през 90-те години, славата му в спортната сфера дойде на международно ниво през 1993 г., когато на Националните игри по лека атлетика, проведени в Пекин, и на световното първенство по лека атлетика, където китайските спортисти установиха многобройни записи, приписващи достойнства на тази естествена добавка, използвана последователно през месеците на приготвяне. Бързо разпространявайки се в западния спортен свят, Кордицепс е допълнение към най-ценените от спортистите от калибъра на Алесио Сакара, използван, тъй като е в състояние да увеличи оксигенацията на кръвта, като по този начин увеличава производството на АТФ, горивото, с което произвеждаме енергията, необходима за живот, и по този начин увеличава количеството енергия, налично в тялото. Особено важно за спортистите с издръжливост, благодарение на съдържанието на аденозин и кордицепин, той е способен да упражнява интересна вазодилатация, увеличавайки притока на кръв в тялото. Кордицепс се намесва в намаляването не само на умора и чувство за умора, но също така и на тревожност и стрес, а това също е ценно за спортиста, защото помага за по-доброто управление на напрежението и стреса преди и по време на състезанието. По време на тренировка или изпълнение, Кордицепс има антиоксидантен ефект, който намалява свободните радикали и противовъзпалително, и насърчава по-доброто възстановяване след тренировка, защото ускорява изхвърлянето на млечната киселина.

Въпреки че силата на този продукт е синергичната комбинация от три мощни адаптогени, той е избран да включва стимулиращата подкрепа на кофеина на нервно ниво и извън него, като същевременно запазва неговата „доминираща“ или водеща роля. Като ефективен спомагателен „партньор“, присъствието на известния алкалоид използва неговите стимулиращи, енергизиращи ефекти на нивото на активиране на нервната система, но също така и аналгетици и сърдечно-съдови (в това отношение е необходимо да се помни силата му да повдига сърцето скорост), дихателни и метаболитни ефекти върху нашето тяло, благодарение на отделянето на мастни киселини и усвояването на въглехидратите. Използването му в света на спорта е известно от много дълго време. В спортовете за издръжливост това вещество се използва за намаляване на чувството за умора, подобряване на ефективността и забавяне на усещането за мускулно изтощение, като винаги поддържа висок праг на внимание, тъй като в мозъка активирането, което генерира приема на кофеин, е “ приятно „събуждане, което подобрява вниманието, рефлексите и настроението и времето за реакция. По-нататъшният „плюс“ на версията, съдържаща се в CAESAR, е това да бъде удължено освобождаване, което позволява ефектите му да продължат до четири часа след приемането, всичко в полза на изпълнението на последния кръг или този особено взискателен WOD да направи сесии на триатлонисти или „силови“ или ски бягане с максимална ефективност.

Лечебните гъби като цяло, а следователно и кордицепса, са добре приети от МОК (Международния олимпийски комитет) и от всички международни спортни федерации, тъй като приемът им не уврежда тялото, не променя метаболизма, а напротив, предпазва него. Всъщност те са признати за безопасни лекарства, които могат да донесат ползи за здравето.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CAESAR – КОРДИЦЕПС, ЗЛАТЕН КОРЕН, ЖЕН-ШЕН & КОФЕИН“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории