CAFFE VERDE (ЗЕЛЕНО КАФЕ) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

CAFFE VERDE (ЗЕЛЕНО КАФЕ) – YAMAMOTO NUTRITION

40.00 лв.

Зеленото кафе не е конкретен вид кафе или производен продукт с различен цвят. Това просто е смес от класически сортове кафе. Зеленото кафе е сурово, което означава, че не е претърпяло никаква топлинна обработка, т.е. процес на печене. Което всъщност го прави работещ продукт!!!

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Зеленото кафе не е конкретен вид кафе или производен продукт с различен цвят. Това просто е смес от класически сортове кафе. Зеленото кафе е сурово, което означава, че не е претърпяло никаква топлинна обработка, т.е. процес на печене. Което всъщност го прави работещ продукт!!!

Това позволява на зелените кафе на зърна да запазят първоначалния си цвят, а не да станат кафяви, както сме свикнали да ги виждаме. Цветът не е единственият аспект, който разграничава зеленото кафе от класическия сорт. Всъщност, печенето променя много свойства на зърната. Липсата на печене води до различно количество и качество на кофеина. Всъщност в зелено кафе, кофеинът присъства в по-малко количество и е свързан с хлорогенната киселина. Това позволява кофеинът, съдържащ се в зелено кафе, да се абсорбира по-бавно от „черното“ кафе, което има дълготраен ефект.

Друга разлика е по-голямото количество полифеноли, витамини и минерални соли в зеления фасул, именно защото не са преминали през процеса на печене. Друга важна разлика между зеленото кафе и черното кафе е, че те имат различна степен на киселинност: зеленото кафе има рН около 5, докато черното кафе пада до 3-3,5 рН. Това я прави много по-кисела и трудно смилаема, докато зеленото кафе е по-малко „агресивно“ за стомашната лигавица. Въпреки това, няколко изследвания показват, че дори дневният прием на зелено кафе носи различни ползи за организма, като започва ясно от ефектите върху метаболизма на мазнините.

Подобно на кафявото си „alter ego“, зеленото кафе е очевидно богато на метилксантини, вещества, които включват и кофеин, които имат липолитичен ефект върху освобождаването и намаляването на абсорбцията на мазнини. Очевидно е важно да се изясни, че въпреки наличието на това свойство, единственото използване на зелено кафе за отслабване няма да е достатъчно.

Вместо това, това ще бъде потенциална помощ в контекста на точна и целенасочена диета, съчетана с физически упражнения. Не се подлагат на термични изменения, антиоксидантното и противовъзпалително действие се запазват. Това се дължи най-вече на неговата хлорогенова киселина, мощна в своите антиоксидантни ефекти, която се превръща в кафеена киселина в червата, която има интересни противовъзпалителни свойства.

Той има специално действие за това как действа върху нивата на кръвната захар, като включва хлорогеновата киселина, която намалява образуването на глюкоза, започвайки от гликоген в черния дроб и действа върху чревната лигавица, като намалява абсорбираната захар.

Благодарение на бавното усвояване и продължителното освобождаване с течение на времето, кофеинът, присъстващ в зелено кафе, макар и в по-малка степен, също помага за умствената концентрация и физическата резистентност, противодейства на умората. Няма специфични противопоказания, свързани с употребата на зелено кафе, особено ако се придържате към препоръчителните дневни дози. Обикновено е препоръчително да се предпочете сутрешния прием, за да се възползвате от ергогенните и стимулиращи ефекти на нервната система през деня.

Препоръчително е да избягвате да го пиете вечер, тъй като това може да повлияе на чувствителни хора с нарушения на съня (не на същото ниво като „черното“ кафе). За да се възползвате от регулирането на кръвната захар, по-добре е да я консумирате преди основните хранения. Не се препоръчва за бременни или кърмещи жени и деца. Можете да използвате дозата от 2 капсули еднократно или в 2 приема, всеки с разстояние 5-6 часа един спрямо друг!

Също така е противопоказан за хора, страдащи от нарушения на тахикардия. Хранителната добавка „Зелено кафе“ е добра добавка, която трябва да бъде включена за контрол на телесното тегло, заедно с диети за отслабване. В сравнение с черното кафе, той е в състояние да стимулира енергийния метаболизъм на мастните киселини, като има положително действие върху управлението на кръвната захар, действа по-постепенно и с по-голяма продължителност във времето, без да предизвиква дразнещи стомашни нарушения.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CAFFE VERDE (ЗЕЛЕНО КАФЕ) – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории