fbpx

CANDIDA SUPPORT – BIOHERBA

Ревю на Белчо Христов

CANDIDA SUPPORT – BIOHERBA

19.99 лв.

Candida Support е комбинацията от вещества и билки във формулата с подбрана цел здравословен баланс на бактериите в храносмилателната система, които са от основно значение за качествено храносмилане и профилактика при паразити и вредните агенти, причиняващи неразположения и разстройства в храносмилането.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Действие: комбинацията от вещества и билки във формулата е подбрана с цел здравословен баланс на бактериите в храносмилателната система, които са от основно значение за качествено храносмилане и профилактика при паразити и вредните агенти, причиняващи неразположения и разстройства в храносмилането. Пау Дарко е имуностимулант, спомагащ храносмилателната система, като я прави негостоприемна за паразити, бактерии, гъбични и вирусни инфекции.

Черният орех спомага за пречистването на паразити от стомашно-чревната флора, а маслото от Риган притежава силни антиоксидантни свойства инасърчава потискането на размножаване на болестотворни бактерии.Каприловата киселинаподобрява чревната флора като спомага за понижаването на процесите на ферментация образувани от неблагоприятните за храносмилателната система гъбични образувания.

Съставна една капсула: Каприлова киселина – 75 mg, Пау Дарко кора – 75 mg, Черен орех черупка – 75 mg, Масло от Риган на прах – 75 mg.

Препоръчителна употреба: като хранителна добавка, приемайте две капсули дневно с вода и  храна.

Хранителна добавка: да не се превишава препоръчваната доза. Да не се използва при деца под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се ​​съхраняванамясто, недостъпно за деца.

Съдържание на една капсула: каприлова киселина /от магнезиев каприлат/ 75мг, Пау Дарко /tabebuia impetiginosa/ /кора/ 75 мг, Черен орех /suglans nigra/ /черупка/ 75 мг, Масло от риган на прах/origanum vulgare/ 75 мг

Съдържание на дневна доза: каприлова киселина /от магнезиев каприлат/ 150 мг, Пау Дарко /tabebuia impetiginosa/ /кора/ 150 мг, Черен орех /suglans nigra/ /черупка/ 150 мг, Масло от риган на прах/origanum vulgare/ 150 мг

Други съставки: Желатин.

Хранителната стойност на хранителна добавка: 14 ккал/100гр

Компания

Bioherba

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CANDIDA SUPPORT – BIOHERBA“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории