fbpx

CANELIM – PING XIAO

Ревю на Белчо Христов

CANELIM – PING XIAO

Серия изследвания доказват, че Канелим/Canelim (Ping-Xiao) има способността да облекчава симптомите причинени от раковите заболявания. Canelim е особено ефективен при различни видове онкологични заболявания, дори и в напреднал стадий; редуциране размера на туморите и ограничаване разпространението на метастази; злокачествени образувания на млечните желези при жените и други.

В момента този артикул не е наличен.

Описание

Нов антираков продукт CANELIM 100 капсули! Canelim (от китайски името е Ping Xiao) е революционен хомеопатичен продукт, който може да бъде от голяма полза в борбата срещу рака. Canelim билкови капсули са базирани на традиционната китайска медицина, която датира отпреди повече от 2000 години.

Поради ефективността си, Canelim билкови капсули са одобрени от китайската национална служба „Китайска Лекарствена Администрация” като успешна и ефективна терапия при онкологични заболявания. Използва се в редица болници като ефикасна терапия за различните форми на рак. Canelim е единственият клас А китайски противораков продукт, включен в Китайският национален здравноосигурителен каталог. Серия изследвания доказват, че Canelim има способността да облекчава симптомите причинени от раковите заболявания.

Canelim е особено ефективен при:

– различни видове онкологични заболявания, дори и в напреднал стадий

– редуциране размера на туморите и ограничаване разпространението на метастази

– злокачествени образувания на млечните желези при жените

– възпрепятстване зараждащите се симптоми на рак

– повишаване на имунологичните способности на организма, като по този начин увеличава

– продължителността на живота

Действия и индикатори:

Функциите на препарата са в засилване на кръвообращението чрез премахване на кръвната стаза (спиране на кръвния поток в дадена зона от микроциркулацията – венули, прекапиляри и капиляри), облекчаване на общото състояние, редуциране размера на туморите и разпространението на метастази, намалява възпаленията и токсичните натрупвания, укрепване на организма с цел да елиминира патогенните фактори.

Ползите от Canelim (Ping Xiao) капсули са:

– Клинично тестван, ефективност между 53,2% и 86%.

– Подходящ като моно терапия когато конвенционалните терапии са изчерпани.

– Ефективен като неоадювантна терапия (прилага се веднага след поставяне на диагнозата преди хирургически интервенции, химио или лъчетарапии с цел да предотврати появата на метастази преди провеждането на даденото лечение).

– Ефективно смекчаване на страничните ефекти от химиотерапия и лъчетерапия.

– Многократно по-рентабилен в сравнение с конвенционалните терапии.

– Като поддържащо средство преди и след химиотерапия, лъчетерапия или оперативно лечение.

– Нетоксичен и подходящ за продължителна употреба.

Дозировка: Приема се орално 3 пъти дневно по 3 капсули първата седмица и след това 3 пъти дневно по 4 до 7 капсули. Може да се приема паралелно с оперативната терапия, лъчетерапия и химиотерапия. Един курс на лечение изисква 6 опаковки (за 30 дни) от Canelim капсули. Курса може да се повтори още няколко пъти.

Странични ефекти: не са открити

Опаковка: 100 капсули

Съхранение: Да се съхранява в добре затворен съд, на хладно и сухо място.

Състав:

Корен куркума – 53.30mg,
Плод от ауранти – 88.84mg,
Агримония – 53.30mg
Alumen – 53.30mg
Селитра – 53.30mg
Wu Ling Zhi – 53.30mg
Resnia Toxicodendri – 44.42mg

Производител: Xi’an C.P. Pharmaceutical Co. Ltd, Китай

Преглед на терапевтични ефекти на Canelim капсули при злокачествени тумори.

Рака засяга клетките ни, които са основна единица на живота. За да разберем рака, трябва да знаем какво се случва, когато нормалните клетки се превърнат в ракови. Тялото е съставено от различни видове клетки. Нормално, те растат, делят се и произвеждат повече клетки, тъй като са необходими за да поддържа здравето на тялото и правилното му функционирането.

Понякога обаче процесът на делене протича без да има нужда от нови клетки. Тези допълнително натрупани клетки се превръщат в ново образувание или тумор. Туморите могат да бъдат доброкачествени или злокачествени.

Доброкачествените тумори не са рак. Те често могат да бъдат премахнати и в повечето случаи не се появяват отново. Клетките в доброкачествените тумори не се разпространяват в други части на тялото. Най-важното е, че те рядко са заплаха за живота.

Злокачествените тумори представляват ракови образувания. Клетките в злокачествените тумори са с ненормално поведение и се делят без контрол или точен ред. Тези ракови клетки могат да унищожат тъканта около тях. Раковите клетки също така могат и да се откъснат от злокачествения тумор. Оттам да влязат в кръвообращението и лимфната система (тъкани и органи, които произвеждат и складират клетки, които се борят с инфекциите и болестите). Този процес наречен метастази, представлява разпространението на рака от оригиналния (първичен) тумор и формирането на нови (вторични) тумори в други части на тялото.

Стандартните методи за лечение на рака (хирургия, химиотерапия, лъчетерапия) понякога показват добри резултати. В повечето случаи обаче, смъртността при операцията, страничните ефекти на радиацията и химиотерапията са повече от това което пациентите могат да понесат. Поради този факт се налагат все повече доказани алтернативни хомеопатични методи за лечение.

Канелим е с висока ефективност при унищожаването на раковите клетки, засилването на имунитета, инхибиране растежа на ракови клетки и намаляване разпространението на метастази, намаляване на клиничните симптоми и болка, удължаване продължителността на живота и подобряване на качеството му. Продукта може да се прилага при всички стадии и форми на рак самостоятелно или в комбинация със стандартни лечения.

Canelim капсули: 6 капсули, 3 пъти на ден, продължителност на курса 30 дни

Компания

BioBran

Допълнителна информация

Разфасовка

, ,

1 отзив за CANELIM – PING XIAO

  1. Conka Kovacheva

    otziv

    Sled 3-tata opakovka ima rezultati. Canelim raboti mili hora. Budete spokoini.

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории