fbpx

CINNAMON EXTRACT – NATROL

Ревю на Белчо Христов

CINNAMON EXTRACT – NATROL

20.99 лв.

Cinnamon extract на Natrol оказва ползотворно действие върху метаболизма на глюкозата и въздейства благоприятно върху регулирането нивата на кръвната захар. Чрез способността си умерено да редуцира глюкозните нива в кръвта, екстрактът от канела успешно съдейства за превенцията на сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Cinnamon extract на Natrol оказва ползотворно действие върху метаболизма на глюкозата и въздейства благоприятно върху регулирането нивата на кръвната захар.

– Понижава кръвната захар

– Укрепва имунната система

– Понижава нивата на холестерол и триглицериди

– Подпомага храносмилането

– Притежава силен антиоксидантен ефект

Чрез способността си умерено да редуцира глюкозните нива в кръвта, екстрактът от канела успешно съдейства за превенцията на сърдечно-съдови заболявания и диабет. Канелата представлява сложно съединение, богато на естествени полифеноли, които осигуряват изявена антиоксидантна защита.

Резултатите от научни изследвания установяват свойството на екстракта от канела да повишава нивата на антиоксидантите в човешкото тяло с 13-25%. Важно свойство, присъщо на екстракта от канела, е неговата антивирусна и антибактериална активност, което го прави силно приложим в случаи на отслабена имунна система, простуда и респираторни инфекции.

Екстрактът от канела, наличен в продукта, е извлечен чрез водна/алкохолна екстракция. Алкохолът притежава способността да запазва целостта на чистия продукт, а също така и да освобождава някои от наличните в него активни съставки.

В самия край на процеса алкохолът се отстранява чрез филтрация на крайния продукт. Екстрактът от канела е водоразтворим и лесно усвоим от организма. Под формата на таблетки той е в значително по-концентрирани нива отколкото канелата на прах. Всяка отделна таблетка от 500 мг се равнява на 2 гр канела на прах.

– Участва в регулирането нивата на кръвната захар

– Поддържа здравословните нива на глюкозата в кръвта

– Нормализира нивата на произвеждания в организма инсулин

– Осигурява ефективна антиоксидантна защита

– Приемът на продукта е особено подходящ в случаи на диабет

РАЗФАСОВКИ И ДОЗИ

Продуктът се предлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 80 таблетки съдържа 40 дози

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Приемайте по 2 таблетки веднъж дневно, по време на хранене.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „CINNAMON EXTRACT – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории